Τετάρτη 3 Απριλίου 2024

Γιάννα Τερζή: Τι απαντά για την κατάσταση της υγείας του πατέρα της

"Είναι 75. Είναι μικρός, να είναι καλά".

Στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» φιλοξενήθηκε η Γιάννα Τερζή. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά, αναφερόμενη μεταξύ άλλων στην απόφασή της να ακολουθήσει το όνειρό της στην Αμερική, ενώ απαντά και για την κατάσταση της υγείας του πατέρα της, Πασχάλη Τερζή.

«Έζησα 9 χρόνια στην Αμερική. Τη μισή μου επαγγελματική ζωή την έζησα εκεί. Ξεκίνησα από το μηδέν, τη στιγμή που πήγε να γίνει πολύ σοβαρό το εδώ για μένα με τη νύχτα και τα κέντρα διασκέδασης», δηλώνει η Γιάννα Τερζή.

«Πνίγηκα από το lifestyle της νύχτας, δεν μου ταιριάζει αυτή η νοοτροπία, τουλάχιστον στο είδος με το οποίο ήθελα να ασχοληθώ εγώ. Δεν ήμουν διατεθειμένη να πληρώνω καθημερινά το κόστος που φέρνει, κυρίως το ξενύχτι και όλη η νοοτροπία», παραδέχεται η τραγουδίστρια.

«Δεν είναι ότι με πείραξε κάτι συγκεκριμένο, το τραπέζι ή το λουλούδι. Αισθανόμουν λίγο σαν εξωγήινη. Μεγάλωσα σε ένα σπίτι που υπηρέτησε τη νύχτα, απλά εγώ δεν μπορούσα να το εξυπηρετήσω με τον τρόπο που έπρεπε», σημειώνει η Γιάννα Τερζή.

Δειτε το βιντεο εδω

«Ο μπαμπάς μου είναι καλά. Εντάξει, έχουμε τα κλασικά προβλήματα των 75 πλέον: ξέρεις, η πίεση, αυτά. Είναι μικρός, να είναι καλά», απαντά η Γιάννα Τερζή σε σχετική ερώτηση, ενώ τονίζει για τη συνήθειά του να τραγουδά με ενσύρματο μικρόφωνο: «Έχω την εντύπωση ότι ο πατέρας μου θεωρεί πως το ενσύρματο μικρόφωνο έχει άλλη απόδοση μουσικά και στα αυτιά του και στο κοινό».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου