Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Γιώργος Γιαννιάς: «Είναι ένα τραγικό συναίσθημα, νιώθω ότι είμαι μισός»

«Στην οικογένειά μου ήμασταν ένας για όλους και όλοι για έναν. Είχα μεγάλη αδυναμία και στους δύο γονείς μου», είπε ο Γιώργος Γιαννιάς.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο έδωσε ο Γιώργος Γιαννιάς.

 Ο τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την απώλεια των γονιών του.

«Είναι ένα τραγικό συναίσθημα. Με την απώλεια των γονιών μου ένιωσα πως έχασα την πυξίδα μου, νιώθω ότι είμαι μισός. Στην οικογένειά μου ήμασταν ένας για όλους και όλοι για έναν. Είχα μεγάλη αδυναμία και στους δύο γονείς μου. Αν δεν είχα γίνει τραγουδιστής, θα είχα γίνει ψαράς. Με τη μητέρα μου ψαρεύαμε συνέχεια μαζί», είπε ο Γιώργος Γιαννιάς.

Ο Γιώργος Γιαννιάς ανέφερε στη συνέχεια: «Έχω πέσει στα πατώματα για έναν έρωτα και χρειάστηκε να με σηκώσει η μαμά μου. Οι δυνατοί έρωτες της ζωής μου με έχουν κάνει να κλάψω. Στα 18 μου έπαθα την πρώτη κρίση πανικού. Είχα φύγει από το σπίτι και χτυπούσα στους γείτονες λέγοντάς τους πως πεθαίνω. Έχω πάει 6 – 7 φορές στο νοσοκομείο από κρίσεις πανικού».

Δειτε το βιντεο εδω

Κλείνοντας, ο Γιώργος Γιαννιάς είπε: «Πιστεύω στον Θεό και την Παναγία, αλλά δεν είμαι άνθρωπος της εκκλησίας. Έχω βιώσει θαύμα με τον πατέρα μου και με τη μητέρα μου».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου