Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Γιώργος Λιάγκας: «Γιατί το είπε αυτό η Νανά Παλαιτσάκη; Το ακούω και από άλλους που δεν έχουν πάει καλά»

«Ακούω και κάτι λιβανιστήρια, ότι “αυτή η εκπομπή είναι ένα διαμάντι”, 3% η εκπομπή», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Με αφορμή τη δήλωση της Νανάς Παλαιτσάκη, ότι φέτος είναι μια περίεργη τηλεοπτική χρονιά, ο Γιώργος Λιάγκας τοποθετήθηκε και εξέφρασε την άποψή του.

«Γιατί είπε η συμπαθής Νανά Παλαιτσάκη ότι είναι περίεργη η φετινή τηλεοπτική χρονιά; Το έχω ακούσει και από άλλους. Τι διαφορετικό έχει η φετινή χρονιά και είναι περίεργη, σε σχέση με άλλες τηλεοπτικές χρονιές; Μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος; Το ακούω και από άλλους που δεν έχουν πάει καλά, να λένε ότι φέτος είναι περίεργη χρονιά. Όταν δεν πάω καλά, είναι περίεργη τηλεοπτική χρονιά. Όταν πάω καλά, είναι μια κανονική χρονιά», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε στη συνέχεια: «Αυτό που λέμε για επιτυχία ή αποτυχία μιας εκπομπής, έχει να κάνει με τον κόσμο που βλέπει μια εκπομπή. Άρα, όταν προσπαθούμε να δώσουμε ένα άλλοθι γιατί αποτύχαμε ή γιατί πετύχαμε, πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας ότι απευθυνόμαστε σε αυτούς που μάς επιλέγουν. Είναι σαν να μαλώνουμε αυτούς που δεν μας είδαν. Δεν φταίνει αυτοί που δεν μας είδαν, φταίμε εμείς που δεν μας είδαν. Ακούω και κάτι λιβανιστήρια, ότι “αυτή η εκπομπή είναι ένα διαμάντι”, 3% η εκπομπή».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου