Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

Γιώργος Παπαδάκης και Γιώργος Αυτιάς συναντήθηκαν τηλεοπτικά μετά από 21 χρόνια: «Γύρισε!»

"Εκείνο που με ενδιαφέρει είναι ότι ένας φίλος που συμπορευτήκαμε τα δύσκολα πρώτα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης ήταν κοντά μου και βοήθησε πολύ να καθιερωθεί η πρωινή ζώνη» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Ο Γιώργος Παπαδάκης και ο Γιώργος Αυτιάς είχαν την πρώτη τους συνάντηση τηλεοπτικά μετά από 21 χρόνια μέσα σε κλίμα συγκίνησης.

Οι δυο τους αντάλλαξαν μία θερμή αγκαλιά και έκαναν μια αναδρομή στην έναρξη της τηλεοπτικής τους πορείας και στην καθιέρωση της πρωινής ενημερωτικής ζώνης.

«Και γύρισε! Καλώς όρισες Γιώργαρε. Μετά από 21 χρόνια είμαστε μαζί. Δεν με ενδιαφέρει με ποιο κόμμα κατεβαίνεις υποψήφιος και η κομματική σου προτίμηση, εκείνο που με ενδιαφέρει είναι ότι ένας φίλος που συμπορευτήκαμε τα δύσκολα πρώτα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης ήταν κοντά μου και βοήθησε πολύ να καθιερωθεί η πρωινή ζώνη» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Εσύ το έβαλες, εσύ εμπνεύστηκες την εξέλιξη. Έχω να πω το εξής, τον ευχαριστώ γιατί άνοιξε μια μεγάλη πόρτα και μπήκα. Μου έδωσε όλα τα εφόδια. Δεν αρκεί να έχεις διαβάσει, ή να έχεις τελειώσει μια σχολή, το θέμα είναι να μπορείς να απευθύνεσαι στον κόσμο και τον ευχαριστώ και τον ευγνωμονώ. 

Δειτε το βιντεο εδω

Ο Γιώργος ο Παπαδάκης μου έδωσε αυτή τη δυνατότητα» απάντησε ο Γιώργος Αυτιάς και συνέχισε λίγο παρακάτω αναφέροντας πως δεν υπήρξε ανταγωνισμός μεταξύ τους και ότι η πορεία της ήταν παράλληλη.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου