Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

Η κοινή μοίρα του Παντελή Παντελίδη, του Mad Clip και του Τζώρτζη Μονογυιού – Τα τρία τροχαία που σόκαραν το πανελλήνιο

Οι τελευταίες στιγμές των τριών διασήμων

Κοινή μπορεί να χαρακτηριστεί η μοίρα τριών διασήμων που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία τα οποία συγκλόνισαν το πανελλήνιο.

Ο Παντελής Παντελίδης, ο Mad Clip και ο Τζώρτζης Μονογυιός πέθαναν στην άσφαλτο.

Παντελής Παντελίδης

Ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του σε ηλικία μόλις 33 ετών.

Μπορεί να σε ενδιαφέρουν

«Τhe Future of Medicine»: με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση με εκπροσώπους του Πανεπιστημίου Harvard

Ήταν 8:10 το πρωί της Πέμπτης 18 Φεβρουαρίου του 2018 στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος του Ελληνικού, όταν το αυτοκίνητο του τραγουδιστή εξετράπη της πορείας του, ανατράπηκε και προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα της ράμπας στην είσοδο της λεωφόρου Βουλιαγμένης .Οι πυροσβέστες αγωνίστηκαν περίπου μία ώρα, για να τον απεγκλωβίσουν.

Mad Clip

Ο Mad Clip σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στη Βουλιαγμένη στις 2 Σεπτεμβρίου του 2021 οδηγώντας μία Porsche.

Δευτερόλεπτα πριν από τη μοιραία σύγκρουση το αυτοκίνητο του 34χρονου τράπερ πήρε κλίση προς τα δεξιά, με τον ίδιο να προσπαθεί να κάνει διορθωτικό ελιγμό προς τα αριστερά, να μην τα καταφέρνει και να χάνει τον έλεγχο του οχήματος.

Η διαδικασία απεγκλωβισμού του κράτησε περίπου 2 ώρες, καθώς η Porsche είχε μεταμορφωθεί σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Τζώρτζης Μονογυιός

Στις 8 το βράδυ της Πέμπτης 13 Ιανουαρίου 2022 ο 45χρονος Τζώρτζης Μονογυιός μαζί με τη σύζυγό του και δύο φίλους του πήγαν σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στη Βούλα, για να παραλάβει τη νέα κόκκινη συλλεκτική Ferrari του. Κανείς τους δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα ακολουθούσε έπειτα από μερικά λεπτά στην παρθενική βόλτα του πολυτελούς αυτοκινήτου.

Το όχημα έχασε την πρόσφυση με το οδόστρωμα στο ύψος της Βούλας, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε κορμό δέντρο και τυλίχτηκε στις φλόγες. Το δυστύχημα σημειώθηκε στο τμήμα της παραλιακής που ενώνει τη Βούλα με τη Βουλιαγμένη επί της κεντρικής νησίδας.

O Τζώρτζης Μονογυιός σκοτώθηκε ακαριαία.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου