Παρασκευή 5 Απριλίου 2024

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την επικοινωνία της με την Ελεονώρα Μελέτη μετά την απόφαση για το τέλος του «Mega Καλημέρα»

«Η Ελεονώρα είναι μια κυρία της τηλεόρασης και το αποδεικνύει», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Για την επικοινωνία που είχε με την Ελεονώρα Μελέτη, μετά την απόφαση για το τέλος του «Mega Καλημέρα», μίλησε σήμερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day.

Η Ελεονώρα Μελέτη για το φινάλε του Mega Καλημέρα: «Σας το μεταφέρουμε για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει»

«Το λιγότερο που όφειλα ως συνάδελφος, φίλη και συνοδοιπόρος στην ίδια ζώνη, επειδή την Ελεονώρα την εκτιμώ και το έχω εκφράσει σε κάθε ευκαιρία που μου έχει δοθεί, μίλησα μαζί της και έχω μάθει πολλά και έχω μάθει και τα συναισθήματά της. Η Ελεονώρα είναι μια κυρία της τηλεόρασης και το αποδεικνύει. Μίλησα με την ίδια, μου απάντησε κατευθείαν και την άκουσα πολύ χαλαρή και ψύχραιμη. Μου είπε κάποια πράγματα off the record και κάποια on», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πρόσθεσε: «Χθες ανακοινώθηκε από το κανάλι, παρουσία από τον διευθυντή προγράμματος σε όλη την ομάδα, το πάνελ και τους δημοσιογράφους ότι λόγω των Ευρωεκλογών, η εκπομπή ολοκληρώνεται πρόωρα. Της είχε γίνει μια συζήτηση να μειωθεί η διάρκεια της εκπομπής, αλλά η ίδια επειδή ήταν ήδη μειωμένη η εκπομπή της αρνήθηκε καθώς κάτι τέτοιο δεν θα ήταν σωστό. Υπήρξαν κάποιες φωνές αντίδρασης ότι δεν έχει σχέση η τηλεθέαση, αφού όλες πάνω κάτω οι ψυχαγωγικές εκπομπές έχουν την ίδια τηλεθέαση κάνουν».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε επίσης: «Εγώ της είπα ότι μια τέτοια απόφαση ενώ έχει ήδη δεχθεί κάποια κοψίματα η εκπομπή ίσως περνάει τα λάθος μηνύματα στον κόσμο, σαν να «τιμωρείται» η Ελεονώρα για να βγουν οι ανάγκες των Ευρωεκλογών, ενώ θα μπορούσαν να πάρουν λίγο από την Ελεονώρα, λίγο από την Δανάη και να δημιουργηθεί εκεί μια ζώνη για τις Ευρωεκλογές.

Μου είπε ότι έχει την ατυχία να είναι η αμέσως επόμενη εκπομπή από την ενημέρωση και μοιραία είναι εκείνη που θα πρέπει η ώρα της να δοθεί στην ενημέρωση. Απ’ ό,τι κατάλαβα, μιλώντας μαζί της δεν είναι θυμωμένη από το Mega, αντίθετα έχει νιώσει την υποστήριξη του σταθμού και ξέρει ότι μετά το Πάσχα θα μιλήσει για το μέλλον. Ο σταθμός δεσμεύτηκε ότι δεν θα μείνει κανείς χωρίς δουλειά και απλήρωτος μέχρι το τέλος της σεζόν».

Δειτε το βιντεο εδω

Κλείνοντας, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Θέλω να πω ένα μπράβο στην Ελεονώρα γιατί χθες ενώ συνέβησαν όλα αυτά ήταν πάρα πολύ ψύχραιμη, πάρα πολύ χαλαρή και συνειδητοποιημένη. Αυτό μου έδειξε έναν πολύ ώριμο άνθρωπο».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου