Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Ηλίας Βαλάσης: «Αυτοί που με κατηγόρησαν για σεξιστή, είδα ότι κανείς δεν είναι οικογενειάρχης»

«Έλεγαν ότι είμαι σεξιστής και ότι θέλω τη γυναίκα μου να κάθεται στο σπίτι. Εγώ τη γυναίκα μου την αγαπώ μέχρι τον Θεό», λέει ο Ηλίας Βαλάσης.

Ο Ηλίας Βαλάσης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και την Κατερίνα Νινιού.

 Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει.

«Παίζω στην παράσταση ‘Μαθήματα κωμωδίας’. Η κωμωδία είναι έμφυτη, όλοι έχουν έναν φίλο που τους κάνει να γελάνε. Έχω περάσει από περιόδους που δε με ζητούσαν για δουλειά, είχα το στίγμα ‘αυτός δεν είναι ηθοποιός’. Μου έλεγαν ‘τι δουλειά έχει ένας στρατιωτικός, ένας βατραχάνθρωπος στον χώρο του θεάτρου. Ένας κριτικός θεάτρου είπε ‘τι δουλειά έχει αυτός στο θέατρο;’. Με είχε ενοχλήσει, δε με είχε δει ποτέ του. Όταν με είδε, ανακάλεσε», είπε αρχικά ο Ηλίας Βαλάσης.

Ο Ηλίας Βαλάσης είπε στη συνέχεια: «Έχω φύγει από μια σπουδαία παράσταση γιατί έβριζαν τα θεία, δεν το άντεξα, δεν το έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου. Το πιο άδικο σχόλιο που έχουν κάνει για μένα είναι ότι είμαι σεξιστής και ότι θέλω τη γυναίκα μου να κάθεται στο σπίτι. Εγώ τη γυναίκα μου την αγαπώ μέχρι τον Θεό. Αυτοί που με κατηγόρησαν για σεξιστή, είδα ότι κανείς από αυτούς δεν είναι οικογενειάρχης. Η γυναίκα μου είναι η συνεργάτης μου, είναι η δύναμη του πυρός».

Δειτε το βιντεο εδω

Για τα παιδιά του, ο Ηλίας Βαλάσης ανέφερε: «Με τον ερχομό των παιδιών μου έγινα δέκα φορές πιο ταπεινός. Τα παιδιά θέλουν αντοχή, σκύβω το κεφάλι και σκάω. Είχα 4 χρόνια να κοιμηθώ με τα παιδιά μου, χτύπαγα το κεφάλι μου στον τοίχο».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου