Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

Κατερίνα Γερονικολού: «Αν γινόταν ο γάμος μας με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, θα μας πάντρευε η Μιμή Ντενίση»

"Είναι πολύ φίλη μας, κάνουμε παρέα και θα ήταν μια λογική εξέλιξη στη σχέση μας" εξομολογείται η Κατερίνα Γερονικολού.

Η Κατερίνα Γερονικολού έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό Λοιπόν και τον Ανδρέα Θεοδώρου με αφορμή την καθημερινή σειρά «Σαν ψέμα» στο Alter. 

Μέσα σε όλα, μάλιστα, η καλλονή πρωταγωνίστρια μίλησε για την επαναλαμβανόμενη επαγγελματική σύμπραξη με τον σύντροφο της, Γιάννη Τσιμιτσέλη ενώ πρόδωσε και την… κουμπάρα τους!

Με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη κάνατε πρόσφατα μια ταινία, τους «Κουραμπιέδες από χιόνι», θα σας βλέπαμε μαζί σε κάποια σειρά, ή φοβάσαι την τόση τριβή;

Δεν το αποκλείω, απλά δεν θα το έκανα στο καπάκι. Μπορεί σε λίγα χρόνια που θα είμαστε πιο μεγάλοι, να κάνουμε κάτι διαφορετικού τύπου. Γενικά το πιο σημαντικό όταν δουλεύεις, για να περνάς καλά, είναι να έχεις γύρω σου καλούς συνεργάτες, με σεβασμό και με χιούμορ. Οπότε δεν αποκλείω τίποτα, όταν σέβομαι τον άλλον, πρώτα πρώτα επαγγελματικά. Τον Γιάννη τον σέβομαι πάρα πολύ επαγγελματικά, για την πορεία του, για ό,τι έχει καταφέρει, για το χιούμορ και τον επαγγελματισμό του, άρα θέλω να δουλεύω μαζί του, ανεξάρτητα από το αν είμαστε ζευγάρι.

Είναι αλήθεια ότι έκλεισε στη Θεσσαλονίκη η κουμπαριά με τη Μιμή Ντενίση;

Κάναμε μια θεωρητική υπόθεση. Αν γινόταν ο γάμος μας με τον Γιάννη, θα μας πάντρευε η Μιμή. Οπότε ας μείνουμε σε αυτό. Η Μιμή είναι πολύ φίλη μας, κάνουμε και παρέα, θα ήταν μια λογική εξέλιξη λοιπόν στη σχέση μας.

Πηγή εικόνας: NDP Photo

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου