Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

Κατερίνα Καινούργιου και Ανδρέας Μικρούτσικος σε νέο «επεισόδιο» στον αέρα: «Τι είπες, Αντρέα;»

Ο επίμαχος διάλογος ανάμεσα στους δύο συνεργάτες.

Σε ένα νέο σκηνικό παρεξήγησης ενεπλάκησαν η Κατερίνα Καινούργιου και ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον αέρα του Super Κατερίνα το πρωινό της Δευτέρας (8/4). 

Η παρουσιάστρια του Alpha θέλησε να δώσει τον λόγο στον συνεργάτη της να τοποθετηθεί πάνω στο θέμα των αστυνομικών, με αφορμή τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους.

Ωστόσο, αυτό έγινε περίπου 25 λεπτά μετά την αρχική συζήτηση της υπόθεσης στο πάνελ και αφού είχαν προηγηθεί διαφημιστικά μηνύματα και δύο άλλα θέματα από τη showbiz (Στέφανος Κασσελάκης, Γιώργος Αμούτζας). Το γεγονός αυτό φαίνεται πως ενόχλησε τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε τοποθέτηση.

«Πριν περάσω στα υπόλοιπα, Αντρέα μου, ήθελες να τοποθετηθείς αλλά έπρεπε να αλλάξουμε θέμα», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου, με τον παρουσιαστή να της απαντά: «Δεν έχει νόημα» και να ακολουθεί ο εξής διάλογος:

Κ.Κ: «Τι είπες;».

Α.Μ: «Δεν έχει νόημα, ήταν το προηγούμενο θέμα. Τώρα θα πάμε πίσω;».

Κ.Κ: «Εντάξει, αν δεν θέλεις, κανένα πρόβλημα».

Α.Μ: «Δεν είναι αν θέλω, δεν γίνεται. Δηλαδή τώρα ξαφνικά να λέω: στο αστυνομικό τμήμα γίνεται αυτό… και οι στρατηγοί κάνουν αυτό. Δεν έχει νόημα. Κάποια πράγματα είναι στην ώρα τους. Δεν θέλετε, δεν μπορείτε δεν αυτό…».

Δειτε το βιντεο εδω

Κ.Κ: «Είσαι πολύ έμπειρος. Τα ξέρεις αυτά καλύτερα από μένα».

Α.Μ: «Και πολύ έμπειρος και εδώ…».

Κ.Κ: «Τι είπες;».

Α.Μ: «Και πολύ έμπειρος και εδώ… μαθημένα τα βουνά στα χιόνια».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου