Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Μαίρη Αργυριάδου για Ιωάννα Μαλέσκου: «Ελπίζω να μην είναι σαν το restart της Σπυροπούλου»

"Για εμένα είναι ουσιαστικό restart αυτό που κάνει" δήλωσε η Μαίρη Αργυριάδου.

Τις δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου για το restart που θα κάνει στην τηλεόραση με το Tv Queens σχολίασαν στο Breakfast@star.

 Η Λιλή Πυράκη το παραλλήλισε με το restart της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με την Μαίρη Αργυριάδου να τονίζει ότι ελπίζει η Ιωάννα Μαλέσκου να μην κάνει μία παρόμοια τηλεοπτική επανεκκίνηση.

«Παραδέχεται ότι αναγνωρίζει κάποια λάθη που έκανε στο παρελθόν. Εδώ φαίνεται σαν να τα αναγνωρίζει και να λέει ότι στο καινούριο restart δεν θα κάνω αυτά που έκανα παλιότερα και δεν θα επιτρέψω σε κανένα να σχολιάσει με κακή πρόθεση. Επίσης, απαντά και δεν μας έχει συνηθίσει» είπε αρχικά ο Ετεοκλής Παύλου.

«Για εμένα είναι ουσιαστικό restart αυτό που κάνει. Θα εξηγήσω. Στην Κρήτη ήταν σε πρωινάδικα, το κλασικό μοτίβο. Αμέσως μετά στον ΣΚΑΙ ήταν το αντίστοιχο. Με αυτό που είναι project που δεν θα σχολιάζω και δεν θα έχει ίντριγκες, το ρίσκο είναι πολύ μικρότερο, οπότε επανασυστήνομαι» σημείωσε η Μαίρη Αργυριάδου.

«Αυτό δεν είναι το εύκολο και το δύσκολο αυτό που έκανε πριν;» αναρωτήθηκε η Ελένη Χατζίδου.

«Δεν είναι τίποτα εύκολο. Πρέπει να βάλει τη σφραγίδα της» είπε η Μαίρη Αργυριάδου και όταν η Λιλή Πυράκη έφερε ως παράδειγμα την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συνέχισε: «Ελπίζω να μην είναι σαν το restart της Σπυροπούλου γιατί δεν έκανε restart. Καταλαβαίνεις πως το λέω. Τηλεοπτικά δεν την είδαμε κάπου».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου