Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

Μορφούλα Ντώνα: «Ήταν δύσκολο, ένιωσα ότι πέρασα ένα πένθος»

"Η καθημερινότητά μου ήταν σε ένα γυμναστήριο με την προπονήτριά μου και τους γονείς μου και μετά μένεις χωρίς τίποτα", λέει η Μορφούλα Ντώνα,

Την Μορφούλα Ντώνα συνάντησε από το Happy Day η Όλγα Λαφαζάνη και οι δυο τους μίλησαν για τη ζωή της με το παιδί, τα χρόνια που έκανε πρωταθλητισμό και τα συναισθήματα που ένιωσε όταν σταμάτησε.

«Η ζωή στο σπίτι δεν είναι πάρα πολύ εύκολη γιατί δεν έχω πολύ χρόνο. Είμαι με μια βαλίτσα στο χέρι, λόγω Ολυμπιακών Αγώνων. Ουσιαστικά, φεύγω κάθε Τετάρτη και γυρνάω κάθε Δευτέρα. Δεν έχω νιώσει τύψεις που έχω αφήσει τον γιο μου.

Μια φορά ένιωσα πάρα πολύ άσχημα που ήμουν ίλη μέρα στην προπόνηση και τον είχα μαζί μου και δεν είχα προλάβει να μαγειρέψω και δεν του είχα ετοιμάσει κάτι για να φάει. Εκεί ένιωσα πραγματικά πολύ άσχημα με τον εαυτό μου και έβαλα τα κλάματα μέσα στο αυτοκίνητο και είπα τι μητέρα είμαι που δεν έχω φροντίσει το παιδί μου και είμαι όλη μέρα στο γυμναστήριο και κάνω προπόνηση», εξομολογήθηκε η Μορφούλα Ντώνα και είπε για τον σύζυγό της:

«Ο σύζυγός μου είναι πολύ ενεργός μπαμπάς αλλά έχει πολύ τρέξιμο και αυτός. Έχουμε βέβαια βοήθεια από τους γονείς μου και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Σαν ζευγάρι έχουμε ελάχιστο χρόνο».

«Όταν σταμάτησα τον πρωταθλητισμό ήταν δύσκολο, ένιωσα ότι πέρασα ένα πένθος. 

Ήμουν 18 ετών, μετά από δύο χρόνια αποφάσισα να ξαναξεκινήσω και συνέχισα έως τα 23. Βγαίνεις σε ένα κόσμο που δεν ξέρεις πώς να τον αντιμετωπίσεις.

Δειτε το βιντεο εδω

 Η καθημερινότητά μου ήταν σε ένα γυμναστήριο με την προπονήτριά μου και τους γονείς μου και μετά μένεις χωρίς τίποτα», ανέφερε η Μορφούλα Ντώνα.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου