Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

Νίκος Μουρατίδης για Γιώργο Μαζωνάκη: «Είναι άλλοι λόγοι που δεν κάνει να τους λέμε στην τηλεόραση, θα στενοχωρήσουμε κόσμο»

"Με απογοητεύει πάρα πολύ. Είχα άλλα όνειρα για εκείνον" δήλωσε ο Νίκος Μουρατίδης.

Ο Νίκος Μουρατίδης σχολίασε στην κάμερα της Super Κατερίνα το τραγούδι «Ζάρι» και το βίντεοκλιπ της Μαρίνας Σάττι για την «Eurovision». 

Τα σχόλιά του για Γιώργο Μαζωνάκη, Νίκο Βέρτη και Κωνσταντίνο Αργυρό.

«Όταν άκουσα το Zari ενθουσιάστηκα. Άρχισαν τα γνωστά τι είναι αυτό; δεν είναι τραγούδι είναι καρακατσουλιό, λέω δεν το πιστεύω. Μετά είδαμε το βίντεο με τη Μαρίνα Σάττι σε μια αυλή να λένε το τραγούδι για να αποδείξει ότι δεν είναι κατασκεύασμα σε ένα στούντιο. Άρχισαν πάλι τα ίδια. Είναι θαύμα το τραγούδι. Συγγνώμη που θα σας στεναχωρήσω, αλλά έτσι ακριβώς είμαστε οι Έλληνες, με το τυροπιτάκι, τον φραπέ και το παϊδάκι» δήλωσε ο Νίκος Μουρατίδης.

«Στο εξωτερικό το έχουν πιάσει το θέμα και πάει καλά. Δεν είναι ωραίο όμως να φύγει η αποστολή από εδώ γκαντεμιασμένη και με μουρμούρα από 5 ανεγκέφαλους που δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Έχω λυσσάξει να δω πώς θα βγει. Δεν την έχω γνωρίσει. Έψαχνα να τη βρω, αλλά δεν τη βρήκα. Ζήτησα μέχρι και από την Άννα Βίσση το τηλέφωνό της, αλλά δεν το είχε» συνέχισε.

Δειτε το βιντεο εδω

«Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι ο μοναδικός που τον πήρα εγώ και τον έκανα σταρ από το μηδέν. Με απογοητεύει πάρα πολύ. Είχα άλλα όνειρα για εκείνον. Είναι άλλοι λόγοι που δεν κάνει να τους λέμε στην τηλεόραση, θα στενοχωρήσουμε πολύ κόσμο και θα στενοχωρηθούμε κι εμείς. Αξιοπρεπής είναι ο Νίκος Βέρτης και λατρεύω τον Κωνσταντίνο Αργυρό» πρόσθεσε ο Νίκος Μουρατίδης.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου