Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Που μπορείς να τον “βάλεις” βάσει νόμου;

 

Που μπορείς να τον “βάλεις” βάσει νόμου; Τι άλλο θα ακούσουμε, θα δούμε και θα διαβάσουμε για τους νόμους της σαρκικής επαφής σε διάφορα μέρη του πλανήτη. Μερικά είναι σοκ

-Στο Γκουάμ απαγορεύεται να παντρεύονται οι παρθένες! 

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα νέο είδος ελεύθερων επαγγελματιών: άντρες που η δουλειά τους είναι να πληρώνονται από γυναίκες για να το κάνουν μαζί τους για πρώτη φορά.


– Πολλές Μεσανατολικές χώρες αναγνωρίζουν τον ακόλουθο Ισλαμικό νόμο: μετά από μία επαφή με αρνί είναι… θανάσιμο αμάρτημα να φας την σάρκα του.

– Στο Λίβανο ο νόμος επιτρέπει σε άντρες να το κάνουν με ζώα με τη βασική προϋπόθεση να είναι θηλυκά. Στην περίπτωση που κάποιος πάει με αρσενικό ζώο τιμωρείται μα θάνατο.

– Παντού στις ΗΠΑ απαγορεύεται η επαφή με είδος που είναι υπό εξαφάνιση. Εξαιρούνται τα… έντομα.

– Στο Μπαχρέιν ένας άντρας γυναικολόγος μπορεί μεν να εξετάσει τα γεννητικά όργανα μίας γυναίκας, αλλά απαγορεύεται να τα κοιτάξει απ’ ευθείας. Μπορεί να τα δει μόνο χρησιμοποιώντας καθρέπτη.

– Στο Χονγκ Κονγκ είναι νόμιμο η απατημένη σύζυγος να σκοτώσει τον άντρα της με τη βασική προϋπόθεση να το κάνει με γυμνά χέρια. Ο περιορισμός αυτός δεν ισχύει για την ερωμένη του άντρα!

– Στη Σάντα Κρουζ στην Βολιβία είναι νόμιμο ένας άντρας να το κάνει ταυτόχρονα με μία γυναίκα και την κόρη της.

– Στην Ουάσιγκτον υπάρχει νόμος που απαγορεύει το κοκό με μία παρθένα σε κάθε περίπτωση. Συμπεριλαμβάνεται και η πρώτη νύχτα του γάμου!

– Στο Κάλι στην Κολομβία μία γυναίκα μπορεί να το κάνει μόνο με τον σύζυγο της. Μάλιστα την πρώτη φορά που θα συμβεί πρέπει να είναι παρούσα και η μητέρα της για να είναι μάρτυρας της πράξης!

– Στη Γιούτα (ΗΠΑ) καμία γυναίκα δεν επιτρέπεται να το κάνει μέσα σε ασθενοφόρο. Αν συλληφθεί να κάνει κάτι τέτοιο κατηγορείται για παράπτωμα και το όνομα της δημοσιεύεται στην τοπική εφημερίδα. Ο άντρας από την πλευρά του ούτε κατηγορείται ούτε αποκαλύπτεται το όνομα του.

– Στο Ρομπμόχ της Βιρτζίνια είναι παράνομο να κάνει έρωτα με τα φώτα αναμμένα.

– Σε αρκετές Πολιτείες των ΗΠΑ είναι παράνομο να φαίνεται ο ερεθισμός κάποιου άντρα μέσα από το παντελόνι του.

–Στη Μινεσότα οι άντρες απαγορεύεται να κάνουν έρωτα αν το στόμα τους μυρίζει κρεμμύδι, σκόρδο ή… σαρδέλα. Αν η γυναίκα το επιθυμεί τότε επιβάλλεται να πλύνουν τα δόντια τους. Επίσης είναι παράνομο να έχουν επαφή με… ζωντανό ψάρι!

– Οι Mουσουλμάνοι απαγορεύεται να κοιτούν τα γεννητικά όργανα του νεκρού. Αυτό ισχύει και για τους νεκροθάφτες.

– Στο Νιουκάστλ του Γουαιόμινγκ απαγορεύεται τα ζευγάρια να το κάνουν σε ψυγεία κρεάτων.

– Η ποινή για αυνανισμό στην Ινδονησία είναι… αποκεφαλισμός!

– Στα ξενοδοχεία στους καταρράκτες του Σιουξ στη νότια Ντακότα κάθε δωμάτιο επιβάλλεται να έχει δύο μονά κρεβάτια. Και στην περίπτωση που πρόκειται για διαμονή μίας βραδιάς η απόσταση μεταξύ των κρεβατιών πρέπει να είναι μισό μέτρο τουλάχιστον. Επίσης είναι παράνομο να το κάνουν στο πάτωμα ανάμεσα στα κρεβάτια.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου