Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

Σάκκαρη: Ελπίζω να αλλάξει γνώμη ο Τσιτσιπάς και να παίξουμε μεικτό στους Ολυμπιακούς

«Αυτό θα ήταν τεράστιο για τη χώρα μας»

Την ελπίδα ο Στέφανος Τσιτσιπάς να αλλάξει γνώμη και τελικά να παίξουν μαζί στο μεικτό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού έχει η Μαρία Σάκκαρη.

«Για να σας πω την αλήθεια, θα ήθελα να παίξω και στα τρία αγωνίσματα.

Πρωτίστως θα παίξω στο μονό, για μένα, και έπειτα μπορώ να παίξω στο διπλό με την Δέσποινα (σ.σ. Παπαμιχαήλ), γιατί νομίζω θα ήταν πολύ ωραία για εκείνη να βιώσει την εμπειρία των Ολυμπιακών αγώνων ενώ θα ήθελα να παίξω και στο μεικτό, γιατί πιστεύω πως έχουμε στ’ αλήθεια έχουμε πολύ καλές πιθανότητες.

Αλλά απ’ όσο ξέρω δεν σκοπεύει να παίξει στο μεικτό γιατί θα παίξει διπλό με τον αδελφό του αλλά είπε πως θα πάρει την τελική του απόφαση όταν θα πλησιάζει ο αγώνας. Οπότε για τώρα, δεν μπορώ να απαντήσω για αυτά.

Όλοι γνωρίζουν πόσο καλά μπορούμε να παίξουμε. Είναι 16άδα, αν κερδίσεις δύο αγώνες είσαι στα ημιτελικά και μετά έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις ένα μετάλλιο. Αυτό θα ήταν τεράστιο για τη χώρα μας. Και ο τρόπος που παίζουμε μαζί, δεν έχουν πολλές ομάδες αυτή τη χημεία γιατί δεν παίζουν πολλές ομάδες μαζί όλα αυτά τα χρόνια. Απλά νιώθω ότι θα ήταν ατυχές αν δεν παίζαμε μαζί, αλλά είναι δική του απόφαση. Από την πλευρά μου θέλω πραγματικά να παίξω στο μεικτό. Θα δούμε, μακάρι να αλλάξει γνώμη», τόνισε η ελληνίδα πρωταθλήτρια.

πηγη


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου