Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

Σαμπρίνα: «Τους έκανα μήνυση τότε, είχαν κάνει μοντάζ σε μια φωτογραφία μου»

«Παλιότερα οι δημοσιογράφοι είχαν πιο μεγάλη άνεση όταν γράφανε, τώρα είναι πιο προσεκτικοί», είπε η Σαμπρίνα.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και την Κατερίνα Νινιού έδωσε η Σαμπρίνα. 

Η τραγουδίστρια μίλησε για τη ζωή και την καριέρα της.

«Πλέον είμαι πιο ροκ, δεν έχω αυτό το Barbie στυλ που μου έλεγαν παλιά. Οι φωτογράφοι και οι στυλίστες μού έφτιαξαν το στυλ Barbie, στην προσωπική μου ζωή δεν ήμουν έτσι. Το πιο δύσκολο δεν είναι να γίνεις γνωστός στον κόσμο, το πιο δύσκολο είναι να βγάλεις μια ταμπέλα που σου έχουν βάλει», είπε αρχικά η Σαμπρίνα.

Η Σαμπρίνα πρόσθεσε στη συνέχεια: «Στην Eurovision όλα τα χρόνια όλα είναι ίδια, με κούρασε λίγο. Το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι είναι διαφορετικό, νομίζω θα είναι μέσα στη δεκάδα. Το τραγούδι Camera είχε κάτι το διαφορετικό, αν είχαμε πάει τότε με αυτό στη Eurovision θα ήμασταν στη δεκάδα.

Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος είναι ο άνθρωπος που με έβαλε στον χώρο και μου έμαθε πολλά πράγματα. Δεν ήταν μάρκετινγκ η σχέση μου μαζί του, ήμασταν ζευγάρι. Όταν άκουσα πρώτη φορά το τραγούδι μου Φωνές, ήμουν με τη μαμά μου στο αυτοκίνητο και άνοιξα το παράθυρο και είπα ‘εγώ είμαι αυτή που τραγουδάει’».

Για την προσωπική της ζωή, η Σαμπρίνα ανέφερε: «Δε μου έχει τύχει να είμαι σε σχέση και να απατήσω τον σύντροφό μου, συνήθως φεύγω. Σίγουρα με έχουν απατήσει αλλά πάντα ο κερατάς το μαθαίνει τελευταίος κι εγώ στο τέλος το μάθαινα. Δεν έχω σκεφτεί αν θέλω να ξαναπαντρευτώ, δεν σχεδιάζω ποτέ. Μου αρέσει ο έρωτας, σε όλους αρέσει, είμαι Ζυγός εξάλλου.

Δειτε το βιντεο εδω

Είμαι σίγουρη ότι θα γίνω πάρα πολύ καλή πεθερά και το ξέρει κι ο γιος μου. Πάντα κοιτούσα τα δημοσιεύματα για την προσωπική μου ζωή, ήταν όμως πολύ διαφορετικό το πώς μας αντιμετώπιζαν οι δημοσιογράφοι. Παλιότερα οι δημοσιογράφοι είχαν πιο μεγάλη άνεση όταν γράφανε, τώρα είναι πιο προσεκτικοί. Είχα κάνει μήνυση σε ένα κουτσομπολίστικο περιοδικό γιατί έκαναν μοντάζ σε μια φωτογραφία μου».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου