Τρίτη 2 Απριλίου 2024

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Πύρρο Δήμα: «Επειδή εσύ δεν έθεσες σωστά τη σκέψη σου στο λόγο σου, δεν σου φταίει ο άλλος που σε σχολιάζει»

«Θεωρώ ότι αυτός ο όρος “τα πρωινάδικα, τα μεσημεριανάδικα, τα κουτσομπολίστικα” είναι μια επιλογή ενός ανθρώπου που θέλει να υποβαθμίσει και να μειώσει μια κατηγορία εκπομπών», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Για τον Πύρρο Δήμα και τον χαρακτηρισμό «πρωινάδικα» απάντησε σήμερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day.

Συγκεκριμένα, ο χρυσός Ολυμπιονίκης ανέφερε στο “The 2night Show”: «Είπαν στα πρωινάδικα ότι στεναχωρήθηκαν τα παιδιά μου με το γάμο και όλα αυτά… Τα πρωινάδικα το είπαν».

Ο Δημήτρης Παπανώτας είπε από την πλευρά του: «Τα πρωινάδικα ποια είναι, που αναφέρθηκε ο Πύρρος Δήμας; Θυμήστε μου με ποιο κόμμα κατεβαίνει στις ευρωεκλογές… Η ουσία είναι ότι επειδή έρχονται ευρωεκλογές, θέλει να κάνει κάποιες εμφανίσεις ο άνθρωπος».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απάντησε από την πλευρά της: «Παρόλο που δεν νιώθω ότι εννοούσε εμάς, γιατί εμείς είμαστε πάντα φειδωλοί και προσεκτικοί στον σχολιασμό. Θεωρώ ότι αυτός ο όρος “τα πρωινάδικα, τα μεσημεριανάδικα, τα κουτσομπολίστικα”, και το έχω ξαναπεί, είναι μια επιλογή ενός ανθρώπου που θέλει να υποβαθμίσει και να μειώσει μια κατηγορία εκπομπών.

Όταν δεν σου αρέσει ο σχολιασμός, επειδή εσύ πρώτος δεν έθεσες σωστά το επιχείρημά σου ή τη σκέψη σου στο λόγο σου, δεν σου φταίει ο άλλος που σε σχολιάζει. Αυτό που είχε πει ο Πύρρος Δήμας το επανέλαβε με άλλο τρόπο. Είπε ότι “η σύντροφός μου αρχικά δεν έγινε αποδεκτή από τα παιδιά μου”».

Κλείνοντας, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε: «Όπως και να ‘χει, εμείς τον εκτιμούμε».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου