Τρίτη 9 Απριλίου 2024

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Θα πω μπράβο στη Δανάη Μπάρκα που βρήκε την ψυχραιμία να απενεργοποιήσει τα σχόλια»

"Το έχω βιώσει και εγώ αυτό σε δύο φάσεις της ζωής μου", εξομολογείται η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σχολιάζοντας το podcast που έκανε η Δανάη Μπάρκα και όσα είπε για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί το τελευταίο διάστημα -με αφορμή τις φωτογραφίες της από έξοδό της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη-, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε τα εξής:

«Εγώ θα της πω ένα μπράβο γιατί σε αυτή τη δύσκολη κρίση βρήκε την ψυχραιμία και τον τρόπο να την αντιμετωπίσει και αν αυτός ο τρόπος ήταν να απενεργοποιήσει τα σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις της στα social media, καλά έκανε. Η αλήθεια είναι ότι όταν γίνεται αντικείμενο σχολιασμού υπάρχουν πολλοί που θα θέλουν να σε βοηθήσουν, αλλά υπάρχουν και πάρα πολλοί που απλά θέλουν να σε βρίσουν με τον πιο χυδαίο τρόπο απλά και μόνο γιατί έτσι περνούν την ώρα τους ευχάριστα».

Δειτε το βιντεο εδω

«Το έχω βιώσει και εγώ αυτό σε δύο φάσεις της ζωής μου. Όταν συμβαίνει αυτό αρχίζεις και βάλλεσαι από έναν όχλο και οι περισσότεροι από αυτούς μπαίνουν σε ένα κύμα της χυδαιότητας, χωρίς να ξέρουν τι έχει συμβεί. Στο συγκεκριμένο θέμα με τη Δανάη Μπάρκα είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα», πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου