Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Στέφανος Κασσελάκης για Δημήτρη Παπανώτα: «Πήρα την απόφαση της διαγραφής σύμφωνα με τις αξίες μου»

"Για μένα το θέμα είναι λήξαν, έχει κάνει και μια δήλωση ο κ. Παπανώτας πρόσφατα" υπογράμμισε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Στέφανος Κασσελάκης στον Αντώνη Σρόιτερ και το νέο επεισόδιο της Αυτοψίας, το βράδυ της Πέμπτης, στον Alpha. Μέσα σε όλα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τοποθετήθηκε για την απόφαση να διαγράψει τον Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος τους.

Ειδικότερα, ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε πως «πήρα μια απόφαση βάση αυτών των οποίων άκουσα, μια απόφαση που ήταν απολύτως συνεπής με τις αξίες μου. Ο κ. Μητσοτάκης για ποιο λόγο κρατά βουλευτή του δεν ξέρει εάν θα με αποκαλέσει «ο ή η πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ»; Δηλαδή περνάμε με τις ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ το νομοσχέδιο για την ισότητα στον γάμο και μετά κρατάμε την ομοφοβία και τον ρατσισμό στα ψηφοδέλτια μας;».

«Το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας είναι τελείως αντιφατικό ανάμεσα στις υποψηφιότητες του. Δεν είναι δυνατόν να έχεις αμφιλεγόμενα πρόσωπα τα οποία χαϊδεύουν ακροδεξιά αυτιά και συγχρόνως να έχεις κι άλλους αξιόλογους ανθρώπους. Τι μήνυμα στέλνεις; Στέλνεις ένα μήνυμα ότι αυτό που σε ενώνει, είναι απλά η θέση και η εξουσία. Δεν είναι μήνυμα αρχών. Λοιπόν, όλος ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα δρα πάντα βάση αρχών».

Δειτε το βιντεο εδω

«Για μένα το θέμα (σ.σ. της διαγραφής του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ) είναι λήξαν. Έχει κάνει και μια δήλωση ο κ. Παπανώτας πιο πρόσφατα, δεν θα σχολιάσω κάτι παραπάνω. Το ψηφοδέλτιο μας είναι έτσι όπως έχει κατατεθεί και είμαι πάρα πολύ περήφανος για αυτό» πρόσθεσε ο Στέφανος Κασσελάκης, όσον αφορά το κομμάτι των δηλώσεων του Δημήτρη Παπανώτα, στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη εν όψει των Ευροεκλογών.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου