Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

Συγκινεί ο Γιάννης Πουλόπουλος: «Μιλώ από προσωπική εμπειρία με τον αδερφό μου, είναι επώδυνη διαδικασία για τους γονείς μου»

"Απλά τράβηξε δέκα χρόνια ολόκληρα και ήμασταν στα δικαστήρια" ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Με αφορμή το θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ο Γιάννης Ξανθόπουλος. ο Γιάννης Πουλόπουλος αναφέρθηκε στην απώλεια του αδερφού του και τις χρονοβόρες διαδικασίες που υπήρξαν με τα δικαστήρια.

«Είναι μία διαδικασία με τα δικαστήρια, που δυστυχώς θα κρατήσει πάρα πολύ. Μιλώ από προσωπική πείρα για την εμπειρία μου με τον δικό μου αδερφό που έφυγε από τη ζωή το 1995. Ήμασταν για δέκα χρόνια στα δικαστήρια με τις ασφαλιστικές. Να μην σου πω ψυχικά και οικονομικά. Ας μην μπούμε σε αυτήν τη διαδικασία γιατί είναι πολύ επώδυνη και οι γονείς μου βλέπουν μάλλον. Ξέρω ότι ήταν μία διαδικασία που δεν τελείωνε ποτέ» εξομολογείται ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Δειτε το βιντεο εδω

«Ήταν τις πρώτες πρωινές ώρες στα Σίδερα Χαλανδρίου, όπου έπρεπε να αποδείξουμε κάποια πράγματα. Ήταν στο κιγκλίδωμα, στις μπάρες. Απλά τράβηξε δέκα χρόνια ολόκληρα και ήμασταν στα δικαστήρια» κατέληξε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου