Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

Τζόνι Βαβούρας: «Η πρώην σύζυγός μου, εδώ και 5 χρόνια, μου κάνει ψευδείς μηνύσεις για οικογενειακή βία»

«Είναι ένα όπλο που χρησιμοποιούν πολλές γυναίκες για να εκδικηθούν τους άντρες τους», είπε ο Τζόνι Βαβούρας.

Στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» και την Κωνσταντίνα Μαύρου μίλησε ο Τζόνι Βαβούρας. 

Ο γνωστός μουσικός απάντησε για τον φίλο του, Γιάννη Γιοκαρίνη, ενώ αποκάλυψε πως ο ίδιος βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια στα δικαστήρια με την πρώην σύζυγό του.

«Ο Γιάννης Γιοκαρίνης είναι φίλος μου και συνεργάτης πολλά χρόνια, δεν είχα ποτέ γνώση ότι έχει βίαιη συμπεριφορά. Μου είναι πολύ δύσκολο να το πιστέψω αυτό το πράγμα. Σε κάθε ιστορία υπάρχουν πάντα δύο πλευρές. Κι επειδή έχω περάσει έναν πολύ δύσκολο γάμο με ένα πολύ δύσκολο διαζύγιο, καταλαβαίνω πως ένας άνθρωπος μπορεί να βγάλει τον άλλο άνθρωπο εκτός εαυτού.

Αν δεν ξέρεις και τις δύο πλευρές και δεν είσαι μέσα, πολλά εικάζεις, αλλά λίγα γνωρίζεις. Έχω περάσει προβλήματα με την πρώην σύζυγό μου που το τόσο έγινε τόσο. Εγώ τρέχω χρόνια στα δικαστήρια από την πρώην σύζυγο για μηνύσεις και με κατηγορεί για πράγματα που δεν έχω κάνει», είπε αρχικά ο Τζόνι Βαβούρας.

Ο Τζόνι Βαβούρας είπε στη συνέχεια: «Είναι ένα όπλο που χρησιμοποιούν πολλές γυναίκες για να εκδικηθούν τους άντρες τους. Αν κάνει καταγγελία μια γυναίκα, πάντα φταίει ο άντρας. Η πρώην σύζυγός μου μου κάνει ψευδείς μηνύσεις για οικογενειακή βία. Όχι, δεν έχει σταματήσει, συνεχίζεται κανονικά αυτό εδώ και πέντε χρόνια».

Πηγή εικόνας: NDP

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου