Τρίτη 2 Απριλίου 2024

Βαγγέλης Περρής «κόλαφος» για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Ιωάννα Μαλέσκου

"Εγώ της εύχομαι να ασχοληθεί με την οικογένειά της, είναι μια πολύ καλή επιλογή αυτή και σιγά σιγά μπορεί να βρει τον δρόμο της".

Με αφορμή δηλώσεις που έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για το ενδεχόμενο της τηλεοπτικής της επιστροφής και το αν πρόκειται να είναι η ίδια ή η Ιωάννα Μαλέσκου αυτή που θα παρουσιάσει το show που βασίζεται στο TV Stars Παρουσιάστε, ο Βαγγέλης Περρής «έσφαξε με το βαμβάκι» τις δύο γυναίκες παρουσιάστριες.

Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Βαγγέλης Περρής είπε: «Εγώ της εύχομαι να ασχοληθεί με την οικογένειά της, είναι μια πολύ καλή επιλογή αυτή και σιγά σιγά μπορεί να βρει τον δρόμο της».

«Η συγκεκριμένη εκπομπή βαδίζει στα χνάρια μιας εκπομπής που είχε αποτύχει, το TV Stars Παρουσιάστε», ανέφερε στη συνέχεια.

«Στην κα Μαλέσκου ταιριάζει πάρα πολύ γιατί είναι μια εκπομπή του περιθωρίου και θα είναι καλό να κάνει βήματα από την αρχή. Θα πάει σε κάτι μικρό για να μάθει και τα μυστικά του επαγγέλματος. Ένα από τα μυστικά του επαγγέλματος είναι και το πεζοδρόμιο. Όταν λέμε τη δουλειά του πεζοδρομίου, εννοούμε να τρέχεις και να μαζεύεις ειδήσεις», είπε ο Βαγγέλης Περρής για την Ιωάννα Μαλέσκου.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου