Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

Δημήτρης Σταρόβας: Εξιτήριο σήμερα για τον καλλιτέχνη – «Θα πάρει σαφείς οδηγίες για το τι θα κάνει»

«Ευτυχώς τα πράγματα είναι πάρα πολύ καλά. Ο Δημήτρης Σταρόβας σήμερα θα πάρει εξιτήριο με τις οδηγίες που θα του δώσουν», είπε η Ματίνα Παγώνη.

Εξιτήριο αναμένεται να λάβει σήμερα ο Δημήτρης Σταρόβας, μετά από σχεδόν δύο εβδομάδες νοσηλείας. Όπως τόνισε η Ματίνα Παγώνη στο Πάμε Δανάη, η κατάσταση του καλλιτέχνη είναι βελτιωμένη και σήμερα θα επιστρέψει στο σπίτι του.

«Ο Δημήτρης είναι πολύ αγαπητός και αυτό φάνηκε πολύ το τελευταίο διάστημα. Ο κόσμος τον αγαπάει και τον θαυμάζει και τον νοιάζεται. Όχι απλώς ρωτάει, αλλά νοιάζεται και αυτό έχει σημασία. Ευτυχώς τα πράγματα είναι πάρα πολύ καλά. Σήμερα θα πάρει εξιτήριο με τις οδηγίες που θα του δώσουν. Οι γιατροί το πάλεψαν πολύ, δεν είναι εύκολα τα επεισόδια αυτά, το πάλεψε πολύ ο ίδιος και το παλεύει, θα πάει στο σπίτι του και μετά θα κάνει τα σχέδιά του και θα επιστρέψει κοντά μας», είπε αρχικά η Ματίνα Παγώνη.

Η Ματίνα Παγώνη συμπλήρωσε: «Μακάρι όλος ο κόσμος που βρίσκεται στα νοσοκομεία, να παίρνει εξιτήριο και να πηγαίνει καλά σπίτι του, αυτό έχει σημασία. Θα πάρει σαφείς οδηγίες και από τις 2 ομάδες γιατρών ο Δημήτρης Σταρόβας για το τι θα κάνει για ένα διάστημα και τα πράγματα θα πάνε καλά».

Δειτε το βιντεο εδω

Τέλος, για τον Δημήτρη Κόκοτα η Ματίνα Παγώνη υπογράμμισε πως «δεν έχω κάτι καινούριο να πω για τον κ. Δημήτρη Κόκοτα, χρειάζεται τον χρόνο του και την βοήθεια του οργανισμού τους, για να δούμε την εξέλιξη».

Πηγή εικόνας: NDP

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου