Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

Δημήτρης Σταρόβας: Συγκινημένος και ταλαιπωρημένος στις πρώτες εικόνες από το παράθυρο του νοσοκομείου

Εξιτήριο για τον γνωστό ηθοποιό μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του.

Μία μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του περνά τις τελευταίες δύο εβδομάδες ο Δημήτρης Σταρόβας, μετά από ισχαιμικό εγκεφαλικό που υπέστη, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Τζάνειο νοσοκομείο. 

Στο πλευρό του ήταν από την πρώτη στιγμή η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη.

Το μεσημέρι της Τρίτης (29/5) ο γνωστός ηθοποιός αναμένεται να πάρει εξιτήριο και η δημοσιογράφος Ελισάβετ Οικονόμου έδωσε το σχετικό ρεπορτάζ από το νοσοκομείο μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα. Μάλιστα, ο τηλεοπτικός φακός εξασφάλισε τις πρώτες εικόνες, αφού ο Δημήτρης Σταρόβας βγήκε στο παράθυρο του δωματίου στο οποίο νοσηλεύεται όλες αυτές τις ημέρες και εμφανώς συγκινημένος έστειλε τους χαιρετισμούς του στο κοινό, φορώντας μία μπλούζα με τυπωμένο το μήνυμα:Μην παραιτείσαι.

«Είναι πολύ ευχάριστα τα νέα. Ο Δημήτρης Σταρόβας είναι εδώ και στέλνει το δικό του μήνυμα, ότι δεν παραιτείται. Στέλνει την αγάπη του και βγήκε στο παράθυρο. Περιμένουμε εδώ να πάρει το εξιτήριό του, ήθελε να επικοινωνήσει μαζί μας», μεταδίδει η Ελισάβετ Οικονόμου από το Τζάνειο.

«Είναι τυχερός που είχε δίπλα του την Άννα και που το ασθενοφόρο ήρθε μέσα σε μόλις 7 λεπτά. Έδωσε μία μάχη με όλες του τις δυνάμεις και είναι μαζί μας. Συγκινούμαι και με τη στήριξη της Άννας. Ο Δημήτρης Σταρόβας είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος», σχολίασε εμφανώς συγκινημένος ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου