Πέμπτη 16 Μαΐου 2024

Ετεοκλής Παύλου κατά Ανδρέα Μικρούτσικου: «Ήταν ακραίο, φεύγει από τα όρια του χιούμορ»

«Ήταν λάθος και δεν έπρεπε να ειπωθεί», είπε ο Ετεοκλής Παύλου.

Τις δηλώσεις που έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου σχολίασαν στο “Breakfast@star”.

Ο Ετεοκλής Παύλου, η Ελένη Χατζίδου και οι συνεργάτες τους σχολίασαν τα όσα είπε η παρουσιάστρια για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, αλλά και τον Γιώργο Λιάγκα.

«Ξεροκατάπιε στην ερώτηση για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, όπως ξεροκατάπιαμε όλοι βλέποντας την κουβέντα που είπε ο Ανδρέας», είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

Ο Ετεοκλής Παύλου ανέφερε για το περιστατικό με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο TV Queen: «Τη στιγμή που έγινε το συμβάν στον αέρα, μπορώ να κατανοήσω το γεγονός ότι παγώνεις. Ωστόσο, θα τη βγάλω τη λέξη χιούμορ και θα πω ότι ήταν μια λάθος τηλεοπτική στιγμή. Φεύγει από τα όρια του χιούμορ. Δεν θέλω καν να το έχω στην ίδια παρένθεση.

Ήταν λάθος και δεν έπρεπε να ειπωθεί. Ίσως να ήθελα και μια παραπάνω αντίδραση, έστω και μετά τις διαφημίσεις, από τη Μαλέσκου, από τους κριτές. Όταν γίνεται κάτι τόσο ακραίο, δεν μπορείς να δικαιολογήσεις κάτι, παίρνεις απόσταση όπως μπορείς και όπως θέλεις».

Δειτε το βιντεο εδω

Για τον Γιώργο Λιάγκα, η Ελένη Χατζίδου συμφώνησε με την Ιωάννα Μαλέσκου, που είπε ότι ο παρουσιαστής έχει μονίμως πολεμική διάθεση απέναντί της: «Ο Γιώργος Λιάγκας έχει μονίμως πολεμική διάθεση».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου