Δευτέρα 27 Μαΐου 2024

Γιώργος Λιάγκας: «Οι γνωστοί ηλίθιοι… που υπάρχουν πολλοί σε αυτή τη χώρα»

"Θα πάω να ψηφίσω στις Ευρωεκλογές, δεν θα σας πω τι θα ψηφίσω".

Ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα, με αφορμή τη συνέντευξη που πήρε από τον Στέφανο Κασσελάκη στο σπίτι του στις Σπέτσες και τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε γι’ αυτό.

«Ανάρτησα 2-3 φωτογραφίες.

Οι γνωστοί ηλίθιοι -που υπάρχουν πολλοί σε αυτή τη χώρα- βρήκαν για ακόμα μία φορά την ευκαιρία να πουν ότι γλείφω τον Κασσελάκη, ότι κάνω κωλοτούμπα, ότι προβάλλω τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ… να ξεκαθαρίσω 2-3 πράγματα για να τελειώνει αυτή η βλακεία σε αυτή τη χώρα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και εξήγησε:

«Είμαι δημοσιογράφος, τα έχω χώσει στον Κασσελάκη όσο κανένας, όπως τα έχω χώσει και στον Μητσοτάκη. Όταν βλέπω καλά στον Μητσοτάκη ή στον Κασσελάκη θα τα πω, δεν κάνω κωλοτούμπα, αυτή είναι η λογική μου. Είναι η γνώμη μου…

Ποιος θα έλεγε όχι αν του πρότεινε ο Κασσελάκης να του ανοίξει το σπίτι του στις Σπέτσες και να συζητήσουν τα πάντα; Πιστέψτε με, θα ήθελα πολύ να μου ανοίξει ο πρωθυπουργός το σπίτι του στην Τήνο ή το σπίτι του στην Κρήτη. Τι πάει να πει; Αν το έκανε αυτό ο Μητσοτάκης σημαίνει ότι τον ψηφίζω»;

«Τον λάθος άνθρωπο χρεώνετε σε κόμματα. Θα πάω να ψηφίσω στις Ευρωεκλογές, δεν θα σας πω τι θα ψηφίσω. Από εκεί και πέρα, δημοσιογραφικά θα κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου