Πέμπτη 23 Μαΐου 2024

Γιώργος Τσαλίκης: «Θα προχωρήσω σε μηνύσεις, οι δικηγόροι μου τούς ενημέρωσαν κι εκείνοι προκλητικά συνέχισαν»

«Οι τελευταίες μέρες ήταν δύσκολες, με σόκαρε αυτό το ισοπεδωτικό που έζησα λέγοντας την άποψή μου το 2024», είπε ο Γιώργος Τσαλίκης.

Ο Γιώργος Τσαλίκης, στο πλαίσιο της βράβευσης της Βίκυς Σταυροπούλου από το Δήμο Περιστερίου, έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αντώνη Λαγουδάκη.

«Είμαι πολύ συγκινημένος για τη Βίκυ Σταυροπούλου, γιατί το Περιστέρι το έχει σημαία τόσα χρόνια», είπε αρχικά ο Γιώργος Τσαλίκης.

Ο Γιώργος Τσαλίκης μίλησε στη συνέχεια για τον χαμό που έγινε, μετά τις δηλώσεις του για τη Μαρίνα Σάττι: «Οι τελευταίες μέρες ήταν δύσκολες, με σόκαρε αυτό το ισοπεδωτικό που έζησα λέγοντας την άποψή μου το 2024. Έχω καταφύγει στη Δικαιοσύνη. Ο μόνος λόγος που με κάποιους θα ασχοληθώ και θα περάσω σε μηνύσεις είναι ότι ενώ οι δικηγόροι μου τους ενημέρωσαν, εκείνοι προκλητικά συνέχισαν. Είμαι ένας άνθρωπος που κάνω 180 live τον χρόνο και είμαι 48 χρόνων, με λέγανε ‘σιχαμένε’, ‘ξεχασμένε’, “κωλ…ρο”.

Δειτε το βιντεο εδω

Δεν έκανα ηλικιακό ρατσισμό στη Μαρίνα, είπα ότι ένας άνθρωπος κοντά στα 40 έχει πλήρη επίγνωση των πράξεών του. Όταν κάνεις μια πράξη που είναι πολιτική θέση, να φερθείς σαν σαραντάρης και να την στηρίξεις. Αν η ΕΡΤ έχει πρόβλημα, να πεις ‘αποχωρώ’, εκεί θα την προσκυνούσα. Ο ρατσισμός μακριά από μένα».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου