Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

Ηλίας Γκότσης: «Δεν μιλάω με την Κατερίνα Ζαρίφη»

«Έχω πολλή δουλειά και είναι δύσκολο να κρατάω επαφή με ανθρώπους που δεν είναι στον στενό μου κύκλο», λέει ο Ηλίας Γκότσης.

Στην εκπομπή «Breakfast@star» και τη Μυρσίνη Κοντού έδωσε συνέντευξη ο Ηλίας Γκότσης. 

Ο personal trainer και πρώην νικητής του Survivor απάντησε και για τις προτάσεις που αρνήθηκε από εκπομπές, ενώ τόνισε πως δεν έχει κρατήσει επαφές με την Κατερίνα Ζαρίφη.

«Ο κόσμος κάπου έχασε την επαφή του με τα ριάλιτι ή κάπου το έχασαν αυτοί που κάνουν τα ριάλιτι. Μακάρι το Exathlon να το παρουσιάσει κάποιο νέο πρόσωπο, γιατί το έχει ανάγκη το ριάλιτι. Φαίνεται και από την πτώση του Survivor αυτό. Δεν έχω δει ούτε τον Ντάνο ούτε τον Βασάλο σε ρόλο παρουσιαστή, θα κριθούν από τη δουλειά τους. Ο Ντάνος είναι σήμα κατατεθέν, ο κόσμος τον ζητάει», είπε αρχικά ο Ηλίας Γκότσης.

Ο Ηλίας Γκότσης είπε στη συνέχεια: «Όταν ανοίγεις την τηλεόραση, βλέπεις μόνο τσακωμούς. Όλα αυτά γίνονται για το… σουσού! Δεν μου λείπει η τηλεόραση, ξέρω ότι θα πάω να κάνω τη γλάστρα. Δεν μιλάω με την Κατερίνα Ζαρίφη, δεν έχουμε κρατήσει επαφή. Έχω πολλή δουλειά και είναι δύσκολο να κρατάω επαφή με ανθρώπους που δεν είναι στον στενό μου κύκλο».

Δειτε το βιντεο εδω

Κλείνοντας, ο Ηλίας Γκότσης απάντησε: «Είχα δεχτεί πρόταση από την Αννίτα Πάνια, αλλά και από ριάλιτι για να κάνω τον γυμναστή, αλλά είναι ξεκάθαρο το πώς θα πάνε αυτές οι εκπομπές».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου