Παρασκευή 10 Μαΐου 2024

Καλομοίρα: «Αν η Eurovision έρθει του χρόνου στην Ελλάδα, είμαι έτοιμη να την παρουσιάσω»

"Είμαι έτοιμη να την παρουσιάσω, ξέρω τα αγγλικά και θα τα μιλήσω" δήλωσε με ενθουσιασμό η Καλομοίρα.

Την Καλομοίρα συνάντησε η κάμερα του Breakfast@Star και ο δημοσιογράφος Πάνος Παπαδόπουλος, το πρωινό της Παρασκευής, στα παρασκήνια του J2US όπου και θα παρουσιάσει μια νέα εμφάνιση. 

Μέσα σε όλα, η γνωστή τραγουδίστρια κλήθηκε να σχολιάσει τόσο την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι όσο και της Silia Kapsis στη σκηνή της Eurovision 2024.

Πιο συγκεκριμένα, αρχικά, η Καλομοίρα δήλωσε με ενθουσιασμό πως «στη Μαρίνα εύχομαι τα καλύτερα! Κορίτσι μου, πήγαινε και σπασ’ τα! Να είσαι ο εαυτός σου, μη φοβάσαι τίποτα, να το διασκεδάσεις και όλη η Ελλάδα είναι μαζί σου! Τρελαίνομαι με την ιδέα της εμφάνισης, είναι ο Φωκάς (σ.σ. Ευαγγελινός) και τα έχει κάνει τέλεια».

«Θα ήταν καταπληκτική ιδέα να έχουμε του χρόνου την Eurovision στην Ελλάδα! Εγώ πιστεύω ότι μπορεί και να γίνει! Είμαι έτοιμη να την παρουσιάσω, ξέρω τα αγγλικά και θα τα μιλήσω».

Δειτε το βιντεο εδω

«Μου άρεσε πάρα πολύ και η Silia Kapsis. Ένα φρέσκο κορίτσι που ξέρει να χορεύει ωραία, έχει ωραία φωνή και πιστεύω πως η Κύπρος έχει βρει έναν συνδυασμό που τον θέλουν. Θέλουμε το ποπ, θέλουμε το τραγούδι έτσι, θέλουμε καθαρή εικόνα και εμένα μου αρέσει γιατί είναι πολύ ποπ» πρόσθεσε, με χαμόγελο, η Καλομοίρα στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star το πρωινό της Παρασκευής.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου