Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Κατερίνα Καινούργιου: «Χαιρέτησα τον Φίλιππο Τσαγκρίδη αλλά δεν χάθηκε και ο κόσμος! Ο Λιάγκας γιατί το παίζει;»

"Αν συναντηθεί ο Λιάγκας με πρώην του, θα το παίξω; Και τι έγινε; Δεν έχω θέμα με κανένα" ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Στα βραβεία γαστρονομίας συναντήθηκαν η Κατερίνα Καινούργιου με τον πρώην σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη. Το σχετικό ρεπορτάζ προβλήθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα στο Πρωινό με την παρουσιάστρια του Alpha να εκφράζει την απορία της και στη συνέχεια να μιλά για αυτήν τη συνάντηση.

«Πήγα εκεί κι ήταν κι ο Φίλιππος. Ο Λιάγκας γιατί το παίζει στην εκπομπή του; Αν συναντηθεί ο Λιάγκας με πρώην του, θα το παίξω; Και τι έγινε; Δεν έχω θέμα με κανένα. Μια χαρά και λέει τα καλύτερα για εμένα. Τον εκτιμώ πολύ σαν συνάδελφο κι επαγγελματία, αλλά τώρα στο κομμάτι της προσωπικής ζωής να βάλω κι εγώ αν συναντήθηκε με πρώην του; Έχει νόημα; Δεν σου λέω τη Φαίη που έχουν δύο παιδιά. Γονείς είναι» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου με απορία.

«Πήγα σε κάτι βραβεία γαστρονομίας κι ο άνθρωπος ήταν εκεί. Μένουμε και κοντά. Όταν έχεις προχωρήσει με έναν άνθρωπο, θα μιλήσεις. Τον χαιρέτησα τον Φίλιππο, αλλά δεν χάθηκε κι ο κόσμος. Μπορεί να είχα κι άλλους πρώην εκεί και να μην το ήξερε κανείς. 

Δετιε το βιντεο εδω

Είμαι μόνη μου. Είναι κάτι που ανήκει στο παρελθόν κι έχει τελειώσει οριστικά, αλλά με πάρα πολλούς ανθρώπους που έχουν υπάρξει στη ζωή μου έχω επικοινωνία. Δεν είναι κακό. Μπορεί να έχεις και κοινές παρέες.  Καμία φορά το λέω για πλάκα με τις φίλες μου να βρω ένα παιδί. Δεν σημαίνει ότι μπορεί να εμφανιστεί κάποιος στη ζωή μου και να παντρευτώ» κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου