Δευτέρα 13 Μαΐου 2024

Νίκος Μουρατίδης – Κόλαφος στον αέρα για τη Eurovision: «Πάρα πολλές χοντράδες, τραβάτε με κι ας κλαίω»

"Μέσω της εκπομπής σας θα πρέπει να μας απαντήσει η ΕΡΤ ποιος τον "έκοψε", ήταν η μισή και παραπάνω ταυτότητα του τραγουδιού".

Στην εκπομπή Happy Day μίλησε το πρωινό της Δευτέρας (13/5) ο Νίκος Μουρατίδης. 

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός σχολίασε όσα παρακολουθήσαμε στον Μεγάλο Τελικό της Eurovision το βράδυ του Σαββάτου και μεταξύ άλλων

«Εγώ δηλώνω fan της Μαρίνας Σάττι από την πρώτη στιγμή και είχα ενθουσιαστεί με αυτή την κοπέλα, την παρακολουθώ χρόνια. Όταν ανακοινώθηκε ότι θα πάει στη Eurovision, ενθουσιάστηκα. Μου άρεσε και το τραγούδι και το video clip. Όταν είδα την εμφάνιση στη σκηνή, ξεφούσκωσε όλο και κατάλαβα τι έφταιγε», είπε αρχικά ο Νίκος Μουρατίδης.

«Έκοψαν τον σολίστα με τον ζουρνά, δεν ξέρω τι έγινε. Μέσω της εκπομπής σας θα πρέπει να μας απαντήσει η ΕΡΤ ποιος τον «έκοψε», ήταν η μισή και παραπάνω ταυτότητα του τραγουδιού», τονίζει χαρακτηριστικά.

«Φέτος η Eurovision είχε τραγουδάρες. Η Μαρίνα Σάττι βγήκε λίγο παραπάνω «χαζοχαρούμενη» στη σκηνή απ’ ό,τι χρειαζόταν. Δεν είναι αυτό το στυλ της. Οι επιτροπές αυτά μετράνε, γι’ αυτό χάσαμε ψήφους από εκεί», σχολιάζει σε άλλο σημείο ο Νίκος Μουρατίδης.

«Ο κόσμος έδειξε την αντίδρασή του για το Ισραήλ και η διοργάνωση τη «σκεπάζει» με ψεύτικα χειροκροτήματα; Τι είναι αυτό; Απαγορεύεται η έκφραση της άποψης;», απαντά σε σχετική ερώτηση ο ραδιοφωνικός παραγωγός.

«Δεν ήταν καθόλου καλοί, έκαναν πάρα πολλά λάθη, πάρα πολλές χοντράδες… τραβάτε με κι ας κλαίω. Οι άνθρωποι δεν κάνουν για παρουσίαση της Eurovision, αν και ο Θανάσης Αλευράς είναι υπερταλαντούχος ηθοποιός», καυτηρίασε αμέσως μετά ο Νίκος Μουρατίδης για τους δύο σχολιαστές της φετινής διοργάνωσης.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου