Παρασκευή 10 Μαΐου 2024

Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Δημήτρη Παπανώτα: «Πρόσεξε, θα πουν ότι πηδάς από κόμμα σε κόμμα και από αρχηγό σε αρχηγό»

"Ο Πέτρος Κόκκαλης ξαναδιεκδικεί μια έδρα με δικό του κόμμα, θα τον ψήφιζα ευχαρίστως" δήλωσε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Με αφορμή τις δηλώσεις της Δήμητρας Ματσούκα για την… μιάμιση πρόταση να κατέβει στην πολιτική, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η τηλεοπτική της παρέα αναφέρθηκαν στο κόμμα του συζύγου της, Πέτρου Κόκκαλη στον αέρα του Happy Day στον Alpha το πρωινό της Παρασκευής.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Παπανώτας σημείωσε αρχικά πως «μήπως η μισή πρόταση αφορά πρόταση από τον σύζυγο γιατί τώρα έχει το Κόσμος, το καινούργιο κόμμα, το οποίο είναι και πολύ ενδιαφέρον θέλω να σας πω. Προοδευτικό κόμμα». Τότε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε, με χιούμορ, πως «εσύ πρόσεξε, γιατί θα πουν ότι πηδάς από κόμμα και από αρχηγό σε αρχηγό».

«Δεν είναι από κόμμα σε κόμμα. Ο Πέτρος Κόκκαλης είναι ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ξαναδιεκδικεί μια έδρα με δικό του κόμμα. Εγώ θα τον ψήφιζα ευχαρίστως! Αφού θέλετε να σας το πω, θα σας το πω. Δεν είναι αποστάτης» απάντησε ο Δημήτρης Παπανώτας με την οικοδέσποινα της πρωινής εκπομπής να σχολιάζει πως «πρόσεξε γιατί θα σε πιάσει πάλι στο στόμα του ο Λιάγκας και θα λέει: την μια λέει καλά για τον Κασσελάκη, την άλλη λέει κακά, την μια λέει θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ».

Δειτε το βιντεο εδω

«Έχει άλλα ο Λιάγκας τώρα, ασ’ τον» είπαν, σχεδόν με μια φωνή, ο Κώστας Φραγκολιάς και ο Δημήτρης Παπανώτας για να συνεριστεί η γνώριμη ροή του Happy Day το πρωινό της Παρασκευής στον Alpha.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου