Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

Κατερίνα Καινούργιου για Γιώργο Λιάγκα και Μαρία Αντωνά: «Είναι ελεύθεροι κι οι δύο και μακάρι»

"Από εκεί και πέρα επειδή από το πρωί είναι viral παντού, δεν καταλαβαίνω ποιους ενοχλεί. 

Ο άνθρωπος είναι μόνος το εδώ και πολύ καιρό κι έχει μεγάλα παιδάκια και δεν είναι κακό" δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Τη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε από τον Νάσο Γουμενίδη με τη Μαρία Αντωνά και τον Γιώργο Λιάγκα και τη φημολογία που υπάρχει πως είναι ζευγάρι σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της, αναφέροντας ότι παίζει το θέμα γιατί έχει γίνει viral παντού κι ότι διαφορετικά θα επέλεγε να μην το προβάλλει.

«Είναι ελεύθεροι κι οι δύο και μακάρι… Θέλω να ξεκαθαρίσω τη θέση μου γιατί ο Γιώργος είναι απέναντι και προσωπικά μου έχει φερθεί και πάρα πολύ ωραία κι έχουμε μία πολύ καλή σχέση. Το θέμα το βγάζουμε γιατί παίζει παντού. Αν το είχα δει με τα μάτια μου, δεν θα έπαιζα ποτέ κάτι τέτοιο ή δεν θα το έλεγα, όπως κι έχω δει έξω τον Γιώργο και με έχει δει κι ο Γιώργος. Δεν θα το έλεγα!» ξεκαθάρισε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Κι εμένα μπορεί να με έχουν δει έξω κι ο Γιώργος με κάποιον άνθρωπο και τι σημαίνει ότι θα το πούνε; Μπορεί να είναι στην αρχή μίας σχέσης ή ενός φλερτ. Άλλο κάνεις εσύ στο Nassos blog κι άλλο εγώ κάνω εδώ στην εκπομπή. Για να ξεκαθαρίσω τη δική μου θέση και να μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Από εκεί και πέρα επειδή από το πρωί είναι viral παντού, δεν καταλαβαίνω ποιους ενοχλεί. Ο άνθρωπος είναι μόνος το εδώ και πολύ καιρό κι έχει μεγάλα παιδάκια και δεν είναι κακό. Ο Γιώργος μετά τον χωρισμό του δεν έχει βγάλει τίποτα κι είναι πολύ διακριτικός. Για να είμαστε ειλικρινείς. Ούτε παπαράτσι με κάποια σύντροφο ούτε τίποτα» σημείωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου