Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

Ξέσπασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον αέρα της Τσιμτσιλή: «Είμαστε σοβαροί; Ας σταματήσουμε επιτέλους αυτή την κουβέντα»

«Είναι βαθιά προσβλητικό αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής Happy Day ήταν σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 Ο Πρωθυπουργός δεν άντεξε και ξέσπασε, όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή τον ρώτησε για ένα από τα εφτά ερωτήματα που του είχε θέσει ο Στέφανος Κασσελάκης και είχε να κάνει με το μπάζωμα των Τεμπών.

«Σε ένα από τα εφτά ερωτήματα που σας έθεσε ο κύριος Κασσελάκης και δεν απαντήσατε, και μάλιστα σας κατηγόρησε ότι δεν είχατε διαβάσει την ανάρτησή του, έλεγε “έγινε κάποια σύσκεψη παρουσία του πρωθυπουργού και απουσία εισαγγελέα για να αποφασιστεί μπάζωμα;”», ρώτησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε: «Μα, είμαστε σοβαροί; Είμαστε σοβαροί; Ας τη σταματήσουμε επιτέλους αυτή την κουβέντα. Είναι βαθιά προσβλητικό αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή. Δηλαδή εμείς εκείνη την ώρα που είχαμε να διαχειριστούμε νεκρούς, έπρεπε να ανασύρουμε τους νεκρούς από τα συντρίμμια, το μέλημά μας ήταν η συγκάλυψη; Είναι ντροπή τα λένε αυτά.

Και λυπάμαι που θα το πω, αλλά είναι και ντροπή που αναπαράγεται και διαρκώς αυτή η συζήτηση στον δημόσιο διάλογο. Ότι απόφαση πάρθηκε εκείνη τη στιγμή ήταν αμιγώς επιχειρησιακή. Λυπάμαι πραγματικά, αυτό δείχνει απελπισία των κομμάτων της αντιπολίτευσης, να επανέρχονται στο ζήτημα αυτό μία εβδομάδα πριν τις εκλογές. Αυτό είναι το θέμα των επόμενων εκλογών; Η εργαλειοποίηση των Τεμπών και του πόνου των συγγενών;».

πηγη


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου