Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

Μαρία Λουίζα Βούρου: «Όταν βγήκε το τεστ DNA, έπαθα σοκ – Έπαιζε η ζωή μου στα κανάλια»

"Έχει υπάρξει στη ζωή μου περίοδος που είχα χάσει αρκετά κιλά από στεναχώρια. Είχα κάποια οικογενειακά θέματα".

Τη Μαρία Λουίζα Βούρου συνάντησαν η κάμερα του Happy Day και η δημοσιογράφος Όλγα Λαφαζάνη.

 Η πρώην παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο, όταν έχασε βάρος λόγω μίας μεγάλης στεναχώριας, ενώ εξομολογείται και για το περιστατικό με το τεστ DNA που πριν χρόνια εξέθεσε τη ζωή της στα Μέσα.

«Έχει υπάρξει στη ζωή μου περίοδος που είχα χάσει αρκετά κιλά από στεναχώρια. Ήταν για ένα συγκεκριμένο διάστημα και μετά επανήλθα. Είχα κάποια οικογενειακά θέματα, τα οποία με είχαν στρεσάρει. Όταν αγχώνομαι ή όταν είμαι στεναχωρημένη, δεν θέλω να φάω. Μου γίνεται το στομάχι κόμπος. Δεν δέχονται bullying μόνο όσοι έχουν παραπάνω κιλά, δέχονται και οι αδύνατοι», δηλώνει η Μαρία Λουΐζα Βούρου.

«Πριν τρία χρόνια ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για εμένα. Έχασα τον πατριό που με μεγάλωσε. Εκείνος μου έδωσε τις αρχές και τις αξίες μου. Ήταν πολύ δύσκολα, γιατί ήταν πολύ ξαφνικό. Ήταν μεγάλο στήριγμα και ο μόνος που με καταλάβαινε γενικότερα», εξομολογείται στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

«Όταν βγήκε το τεστ DNA με τον μπαμπά μου, έπαθα σοκ. Ήταν δύσκολο να βλέπεις τη ζωή σου να παίζει στα κανάλια, ενώ δεν είσαι σε αυτό τον χώρο. Το να βλέπω στην τηλεόραση τη ζωή μου όλη να προβάλλεται και να ακούω και απόψεις, που πολλές ήταν κακές άνευ λόγου, προς τη μητέρα μου κυρίως. Δεν μου άρεσε, με ζόριζε να σχολιάζουν τη ζωή μου ενώ δεν με ξέρουν», παραδέχεται η Μαρία Λουίζα Βούρου.

Δειτε το βιντεο εδω

«Δεν έχω απαντήσει, γατί δεν έχω μια σαφή απάντηση να δώσω. Όταν υπάρχουν κάποια θέματα και προσπαθείς να τα λύσεις εσωτερικά, τι να πω; Υπάρχει ηρεμία και είναι όλα καλά στην προσωπική ζωή μου», απαντά κλείνοντας η Μαρία Λουίζα Βούρου για τις φήμες χωρισμού.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου