Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

Βασίλης Ζούλιας: «Για αυτό αποφάσισα να κινηθώ νομικά κατά της εταιρίας παραγωγής»

"Στενοχωρήθηκα σε ανθρώπινο επίπεδο, οπότε δεν υπήρχε άλλος δρόμος και θέλω να αποζημιωθώ για αυτήν τη ζημιά" ανέφερε ο Βασίλης Ζούλιας.

Ο Βασίλης Ζούλιας μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή για την αγωγή μαμούθ των 400.000 ευρώ που κατέθεσε κατά εταιρίας παραγωγής για τη φωτιά στο ατελιέ του.

«Δεν υπάρχει κάποια αντίδραση από την εταιρία παραγωγής κι ακριβώς επειδή δεν υπήρξε αντίδραση, αποφάσισα να κινηθώ νομικά από την επόμενη ημέρα κιόλας του συμβάντος. Τώρα η υπόθεση είναι στα χέρια της δικαιοσύνης, όπως πρέπει. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και στον δικηγόρο μου και στη δικαιοσύνη. Στενοχωρήθηκα σε ανθρώπινο επίπεδο, οπότε δεν υπήρχε άλλος δρόμος και θέλω να αποζημιωθώ για αυτήν τη ζημιά. Τώρα που βλέπω αυτά τα καμένα αναστατώνομαι ανέφερε αρχικά ο Βασίλης Ζούλιας και συνέχισε:

Δειτε το βιντεο εδω

«Αυτό έχει επηρεάσει και τη δουλειά μου γιατί αυτά ήταν δείγματα που χρησιμοποιούσαμε. Δημιουργούνται καινούρια δείγματα και το παίρνουμε ότι η φωτιά δημιούργησε ένα ωραίο κενό για να δημιουργηθούν άλλα πράγματα, αλλά παρόλα αυτά η ζημιά είναι ζημιά και πρέπει να αποζημιωθώ.»

πηγη


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου