Τρίτη 14 Μαΐου 2024

Γιώργος Λιάγκας για Φώτη Σεργουλόπουλο: «Να πούμε στον παρουσιαστή της ΕΡΤ ότι ούτε τώρα λέγεται Μακεδονία»

"Επειδή είναι ένα θέμα που μας καίει όλους, η χώρα λέγεται "Βόρεια Μακεδονία", να το ξεκαθαρίσουμε όλοι".

Το απόσπασμα από την εκπομπή Πρωίαν σε είδον, όπου ο Φώτης Σεργουλόπουλος θυμήθηκε το λάθος που είχε κάνει η Μαρία Μπακοδήμου στην Eurovision 2007, όταν είχε αποκαλέσει την τότε «FYROM» -σήμερα «Βόρεια Μακεδονία»- ως «Μακεδονία», έπαιξε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό.

 Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, όμως, θέλησε να κάνει μια διόρθωση και στον παρουσιαστή της ΕΡΤ.

Αρχικά, ο Φώτης Σεργουλόπουλος μέσα από τη δική του εκπομπή ανέφερε χαρακτηριστικά για την Μαρία Μπακοδήμου τα εξής:

«Σου κολλάει το μυαλό. Να μη θυμηθώ… τότε που κόντεψα να τρελαθώ. Ένα λάθος του σχολιαστή στη Eurovision μπορεί να στοιχίσει και όλη του τη μετάδοση. Και το λέω εγώ που στη δική μας μετάδοση η Μαρία Μπακοδήμου είπε «Μακεδονία» μία χώρα που δεν λεγόταν «Μακεδονία».

Μόλις έπαιξε το συγκεκριμένο απόσπασμα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε για τον Φώτη Σεργουλόπουλο: «Να ενημερώσουμε τον παρουσιαστή της ΕΡΤ ότι ούτε τώρα λέγεται «Μακεδονία» η χώρα, γιατί είπε ότι τότε δεν λεγόταν «Μακεδόνια». Να τον ενημερώσουμε επειδή κάνει εκπομπή και σε κρατικό κανάλι στη δημόσια τηλεόραση, ότι λέγεται «Βόρεια Μακεδονία». Ούτε τώρα λέγεται «Μακεδονία». Επειδή είναι ένα θέμα που μας καίει όλους, η χώρα λέγεται «Βόρεια Μακεδονία», να το ξεκαθαρίσουμε όλοι

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου