Τρίτη 14 Μαΐου 2024

Ζερόμ Καλούτα για Eurovision: «Ήμασταν αριστούργημα, αυτός ήταν ο στόχος μας»

"Θέλαμε να είμαστε οι "άνθρωποι του καναπέ". Δεν πήγαμε να γίνουμε Νίκος Χατζηνικολάου".

Δηλώσεις στην κάμερα του ΟΡΕΝ και του Alpha έκανε ο Ζερόμ Καλούτα. Τον γνωστό ηθοποιό και μουσικό συνάντησαν τα τηλεοπτικά συνεργεία κατά την αποχώρησή του από τα στούντιο της ΕΡΤ το μεσημέρι της Δευτέρας (13/5), όπου τον ρώτησαν για τα σχόλια που άκουσε για τη μετάδοση της φετινής Eurovision μαζί με τον Θανάση Αλευρά.

«Είχαμε πολλές σημειώσεις από τους προκάτοχούς μας αλλά μαθήματα δεν πήραμε. Τους είχαμε στα αυτιά μας για αρκετό καιρό, εννοείται πως ήταν κάτι που μας άγχωσε, εφόσον το κάναμε για πρώτη φορά», είπε αρχικά ο Ζερόμ Καλούτα.

«Δεν υπήρξε καμία στιγμή που να το μετανιώσαμε. Τα σχόλια που έφτασαν στη Σουηδία – τουλάχιστον σε μένα – ήταν σχόλια αγάπης από φίλους. Ξέραμε τις αστοχίες μας, η αγάπη όμως έφτασε γιατί αυτή νίκησε. Όλα τα υπόλοιπα σχόλια ήταν πολύ χαμηλά, γι’ αυτό δεν μας άγγιξαν», απαντά ο ηθοποιός σε σχετική ερώτηση των ρεπόρτερς.

«Ο Φώτης και η Τζένη μας υποδέχθηκαν με χαμόγελα στην εκπομπή, μας έλεγαν «σας τα λέγαμε». Οι αρνητικές φωνές που ακούστηκαν ήταν τόσο χαμηλά. Η αγάπη ήταν τόσο δυνατή που τις έκανε να μην ακούγονται», επισήμανε αμέσως μετά ο Ζερόμ Καλούτα.

«Αυτός ήταν ο στόχος μας. Εμείς πήγαμε ως καλλιτέχνες για να παρουσιάσουμε άλλους 37 καλλιτέχνες. Θέλαμε να είμαστε οι «άνθρωποι του καναπέ». Δεν πήγαμε να γίνουμε Νίκος Χατζηνικολάου. Ο παλιός είναι αλλιώς αλλά ο νέος είναι ωραίος. Αν έβαζα έναν τίτλο στην παρουσίασή μας, αυτός θα ήταν… αριστούργημα», κατέληξε στα λεγόμενά του ο Ζερόμ Καλούτα για τη Eurovision, δηλώνοντας θετικός στο ενδεχόμενο να το επαναλάβει, εάν του γίνει επίσημη πρόταση για την επόμενη χρονιά.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου