Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

ΑΝΤ1: Τι ετοιμάζει για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν;

Το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 δεν θα περιοριστεί σε σειρές, αφού μεγάλο βάρος θα δοθεί και σε εκπομπές, ριάλιτι, αλλά και τηλεπαιχνίδια.

Το «Nomads», το οποίο την περασμένη σεζόν ήταν από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα του σταθμού, επιστρέφει! Και μπορεί τα πλάνα από τις μακρινές Φιλιππίνες άπου γυρίστηκε να μας εντυπωσίασαν, τη νέα σεζόν, όμως, οι διαγωνιζόμενοι θα ταξιδέψουν σε ένα μαγευτικό μέρος, τη Μαδαγασκάρης.

Οι ετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει, εν έχει «κλειδώσει» αν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης. Το νέο τηλεπαιχνίδι του Γιώργου Μαυρίδη με τίτλο «Beat Buzzer» αναμένεται να ξεκινήσει και αυτό από την αρχή της σεζόν και κατά πάσα πιθανότητα θα προβάλλεται μία με δύο φορές την μαδά.

Και η μαγειρική, όμως, θα πρωταγωνιστήσει στο νέο πρόγραμμα του σταθμού. Τα σχέδια των υπευθύνων θέλουν τον διαγωνισμό μαγειρικής «Momsters» να προβάλλεται ανάμεσα από τα ήδη επιτυχημένα «Rouk Zouk με τη Ζέτα Μακρυπούλια και το «Still Standing» της Μαρίας Μπεκατώρου.

Το Ninja Warrior, το οποίο επρόκειτο να προβληθεί από την αρχή της νέας σεζόν, μεταφέρεται για αργότερα όπως αναφέρει στο δημοσίευμά του το περιοδικό Mytv.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου