Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Θυμάστε την Εριέττα από τα Μυστικά της Εδέμ; Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει σήμερα

Είχε γνωρίσει μεγάλη επιτυχία κυρίως μέσα από τον ρόλο της στη σειρά του Mega «Τα Μυστικά της Εδέμ», όπου υποδυόταν την «Εριέττα». Πού βρίσκεται όμως σήμερα και τι κάνει η Μάντυ Λάμπου;

Ξεκίνησε ως μοντέλο, αλλά την κέρδισε η υποκριτική! Δυναμική, γοητευτική, ευαίσθητη, πάντα χαμογελαστή, η Μάντυ Λάμπου, σήμερα έχει εγκαταλείψει την Ελλάδα, αλλά και την καριέρα της στην υποκριτική, και έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά της και στο μεγάλωμα της κορούλας της. «Τα τελευταία χρόνια ζω στην Ιταλία με τον σύζυγό μου που είναι Ιταλός κι έχω κάνει και παιδάκι!» λέει στην Espresso.

Η Μάντυ γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου και από το 1997 έως το 2000 παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής και στο Στούντιο «Το θέατρο των αλλαγών». Εχει σπουδάσει επίσης φωνητική και τραγούδι με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο, ενώ στο διάστημα 1998 με 2000 ήταν και μέλος του μουσικού συγκροτήματος EXIS. Εργάστηκε ως ηθοποιός στο θέατρο και την τηλεόραση, και ασχολήθηκε και με τη μεταγλώττιση, το σπικάζ και τη μετάφραση.

 «Τον Ιταλό σύντροφό μου, τον Αντρέα, τον γνώρισα εντελώς τυχαία, πηγαίνοντας για πρώτη φορά ένα ταξίδι στην Ιταλία, μαζί με τη φίλη μου Κλέλια Ρένεση. Μέσω των φίλων της Κλέλιας που ζουν εκεί βρεθήκαμε ένα βράδυ για φαγητό μεγάλη παρέα κι έτσι γνωριστήκαμε. Τον πρώτο καιρό της σχέσης μας πήγαινα εγώ πιο συχνά στην Ιταλία και μετά ήρθε κι εκείνος για διακοπές στην Ελλάδα το καλοκαίρι. Για αρκετό χρονικό διάστημα ήμασταν και οι δύο στο πηγαινέλα. Τώρα όμως εκείνος έχει έρθει εδώ στην Ελλάδα μόνιμα και μένουμε μαζί. Ο έρωτάς μας δεν ήταν αυτό που λέμε κεραυνοβόλος. Είναι από εκείνες τις περιπτώσεις που συμβαίνει αυτό το ανεξήγητο, να είσαι με έναν άνθρωπο που νιώθεις σαν να τον ξέρεις χρόνια και είναι γραφτό να είστε μαζί» είχε πει λίγα χρόνια πριν στο «Πρωινό mou» στο Mega για τη σχέση ζωής με τον σύζυγό της.

 Από τότε δεν την ξαναείδαμε στην τηλεόραση, αλλά ούτε και στο θέατρο. Σήμερα η Μάντυ ζει με τον σύζυγό της Αντρέα και την κόρη τους στην πατρίδα του. «Ο σύζυγός μου είναι Ιταλός κι έτσι τα τελευταία χρόνια αποφασίσαμε να μείνουμε μόνιμα στην Ιταλία. Έχω κάνει λίγα πράγματα κι εδώ ως ηθοποιός, αλλά κυρίως ασχολούμαι με την οικογένειά μου! Είμαι μητέρα μιας κορούλας δυόμισι ετών κι έχω αφοσιωθεί σε αυτό. Στον άντρα μου και στο παιδί μου! Είμαι ευτυχισμένη! Η ζωή εδώ είναι πολύ ωραία, αλλά δεν σου κρύβω ότι μου λείπει η Ελλάδα πάρα πολύ! Ευτυχώς πηγαινοερχόμαστε συχνά στην πατρίδα. Το να επιστρέψουμε μόνιμα δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μας. Ισως έπειτα από χρόνια, αλλά προς το παρόν δεν το σκεφτόμαστε».πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου