Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Έκλεισε στο ΣΚΑΙ η Σπυροπούλου

Το τυπικό σκέλος της επισημοποίησης της συνεργασίας της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον ΣΚΑΙ (με την υπογραφή του σχετικού συμβολαίου) απομένει για την επάνοδο της παρουσιάστριας στα τηλεοπτικά δρώμενα.

Παρά τις όποιες αντιδράσεις εντός του καναλιού του Φαλήρου, η πρώην παρουσιάστρια του Αlpha, όπως αναφέρει το Tv Έθνος, έχει συμφωνήσει σε όλα τόσομε τη διοίκηση του ΣΚΑΪ όσο και με την Acun Media και τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλίτζαλι για την παρουσίαση το δεύτερου κύκλου του «My Style Rocks».

Το ριάλιτι μόδας θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο και θα προβάλλεται καθημερινά στη μεσημβρινή ζώνη του σταθμού, ενώ θα υπάρχει και το εβδομαδιαίο gala -πιθανότατα τα βράδια της Παρασκευής, όπως και πέρυσι.

Στο concept του προγράμματος θα υπάρχουν αλλαγές, ενώ από τους τρεις κριτές το μόνο πρόσωπο που συνεχίζει και στο «My style Rocks 2» είναι ο Κύπριος σχεδιαστής μόδας Στέλιος Κουδουνάρης. Η παραγωγή, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, έχει ήδη ξεκινήσει επαφές για τα δύο άλλα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το πάνελ της επιτροπής και αμέσως μετά θα ξεκινήσει η αναζήτηση των φετινών συμμετεχουσών.

Σημειώνεται πως το συμβόλαιο της Σπυροπούλου με τον ΣΚΑΪ θα αφορά -σε πρώτη φάση τουλάχιστον- αποκλειστικά και μόνο την παρουσίαση του ριάλιτι μόδας και η διάρκεια του θα είναι ίδια με τη διάρκεια που θα τρέχει στον «αέρα» του ΣΚΑΙ το συγκεκριμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα.

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου