Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Νικολέτα Ράλλη: «Ήταν πολύ δύσκολη η επιλογή»

Είναι το νέο πρωινό δίδυμο του ΑΝΤ1. Νικολέτα Ράλλη και Νίκος Αναδιώτης μιλούν στο «Τν Έθνος» για τη νέα τους φιλόδοξη προσπάθεια.


Η blogger μίλησε για το πώς προέκυψε η πρόταση, για τη συνεργασία της με τον Νίκο Αναδιώτη αλλά και πώς επιλέχτηκαν τα οι υπόλοιποι συνεργάτες της εκπομπής.

Τι δεν θα δούμε στη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι μαζί στις 10»; 
«Δεν θα δούμε οτιδήποτε κίτρινο, δεν θα δούμε ερωτήσεις σε καλεσμένους που θα τους φέρουμε σε δύσκολη θέση. Το εγγυώμαι και εγώ προσωπικά, θα προσπαθήσουμε να δούμε πιο καινούργια πράγματα, πέρα από το κλασικό μοτίβο του πρωινού»

Πώς προέκυψε η πρόταση;
«Η πρόταση ήρθε από τον διευθυντή Προγράμματος, Τζώρτζη Ποφάντη, τον οποίο γνωρίζω παρά πολλά χρόνια. Με ρώτησε πώς μου φαίνεται η ιδέα να μην πάω διακοπές και να δουλέψω»

Με τον Νίκο Αναδιώτη γνωριζόσασταν και πριν γίνετε συνεργάτες; «Με τον Νίκο γνωριζόμαστε κοινωνικά. Ο Νίκος από το Αίγιο και εγώ οπό τον Πλάτανο Αχαΐας. Οι γονείς μας γνωρίζονται. Είχαμε συναντηθεί χρόνια πριν, όταν ο ΣΚΑΙ μας είχε προτείνει μια ταξιδιωτική εκπομπή, η οποία δεν έγινε τελικά. Και να που συνεργαστήκαμε τώρα»

Την ομάδα εσείς την επιλέξατε; «Εννοείται. Όταν πρόκειται για τρίωρη ζωντανή στην οποία συνυπάρχουμε, πρέπει να ταιριάζουμε. Είδαμε πολλά και ενδιαφέροντα άτομα. Ήταν πολύ δύσκολη η επιλογή»

Η Μαρία-Λουίζα Βούρου ήταν δική σας επιλογή;
«Η Μαρία-Λουίζα μας πλησίασε η ίδια για να είναι στην εκπομπή. Εμένα δεν μου πήγε ποτέ στο μυαλό ότι θα ήθελε να είναι καλοκαιριάτικα σε εκπομπή. Είναι μια κοπέλα που ξέρει από τηλεόραση», λέει στο Tv Έθνος.

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου