Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Γιώργος Σατσίδης: Δύσκολος στη συνέντευξη ήταν ο Antony Hopkins αλλά αυτό ήταν και η µεγάλη πρόκληση

Ο Γιώργος Σατσίδης έχει πάρει συνεντεύξη από τα μεγαλύτερα αστέρια του Χόλιγουντ και μοιράζεται μαζί μας τις εντυπώσεις του για τον χαρακτήρα τους και τη συμπεριφορά τους. 

Ποιος αστέρας του Χόλιγουντ σε δυσκόλεψε περισσότερο; Και ποιος ήταν ο πιο ευγενής;

Μου κάνουν συχνά αυτή την ερώτηση και δεν ξέρω τι να απαντήσω, διότι όλοι είναι πολύ ευγενικοί. Κάθε συνέντευξη είναι µία πρόκληση. Και πραγµατικά έχω συναντήσει τους πάντες! Κανονικά πρέπει να µου λες ονόµατα και να σου απαντάω. Σούπερ φιλικοί η Μπιγιονσέ, η Τζένιφερ Λόπεζ, η Μέριλ Στριπ, η Σοφία Βεργκάρα, η Αλίσια Βικάντερ, ο Μπράντλεϊ Κούπερ, o Βιν Ντίζελ, o Τοµ Κρουζ… τόσοι και τόσοι πολλοί που δεν θυµάµαι! ∆ύσκολος ήταν ο Αντονι Χόπκινς, αλλά αυτό ήταν και η µεγάλη πρόκληση. Εχω κάνει συνεντεύξεις µε λαµπερά αστέρια, όπως ο Ρόµπιν Γουίλιαµς ή ο Κρις Κορνέλ µε τον οποίο ήµασταν και φίλοι και έφυγαν ξαφνικά και άδοξα από τη ζωή και αυτό είναι πάντα πολύ άβολο. Βλέπεις να αναµεταδίδεται η συνέντευξη που έκανες για έναν λόγο που δεν µπορούσες να φανταστείς.

Ποιες διαφορές εντοπίζεις στους Ελληνες και ξένους σελέμπριτι;

Η διαφορά δεν έχει να κάνει µε τους καλλιτέχνες, αλλά µε τη βιοµηχανία. Εκεί υπάρχει βιοµηχανία και οι άνθρωποι πληρώνονται. Και τα σωµατεία ηθοποιών προστατεύουν τα δικαιώµατά τους. Στην Ελλάδα ξέρουµε τι συµβαίνει µε τις καθυστερήσεις όταν έρχεται η ώρα της αµοιβής. Οι καλλιτέχνες χρειάζονται ασφάλεια για να ανθίσουν, δεν είναι υπερήρωες.

Πηγή: Realnews

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου