Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Μιμή Ντενίση: Τι αποκαλύπτει για τις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον επιχειρηματία Γιάννη Κεντ;

«Μια τρυφερή φιλία που μπορεί να εξελιχτεί σε έρωτα», ήταν η λεζάντα που συνόδευε το ενσταντανέ από πρόσφατο δείπνο της λαμπερής πρωταγωνίστριας Μιμής Ντενίση και του ισχυρού θεατρικού επιχειρηματία Γιάννη Κεντ, ο οποίος βρίσκεται μαζί με τον Πάνο Κατσαρίδη στο τιμόνι των Θεατρικών Σκηνών.

Η «είδηση», όπως ήταν φυσικό, δεν άργησε να πρωταγωνιστήσει σε σάιτ και κανάλια, που έκαναν λόγο για νέο σύντροφο της ηθοποιού. Ποια είναι, όμως, η αλήθεια για το δείπνο και την πραγματική σχέση που έχουν οι δυο τους; Ψάχνοντας τη λύση του μυστηρίου απευθυνθήκαμε στον φιλικό κύκλο και των δύο, από όπου πήραμε την ίδια απάντηση: «Δεν ήταν η πρώτη φορά που δείπνησαν μαζί! Εχουν κάνει αρκετά ραντεβού εκείνος κι εκείνη... Βρίσκονται συχνά λόγω μιας εξαιρετικά φιλόδοξης συνεργασίας που ετοιμάζουν για τη χειμερινή σεζόν 2019-2020 και το θέατρο ‘‘Παλλάς’’.

Τελειομανείς και οι δύο προγραμματίζουν από τώρα τα επόμενα “χτυπήματά” τους και συζητούν θερμότατα ένα φιλόδοξο “πάντρεμα” χωρίς να έχουν ληφθεί οι οριστικές αποφάσεις». Στο πρόσφατο δείπνο τους, όμως, έμοιαζε να τους ενώνει κάτι περισσότερο από ένα απλό επαγγελματικό «φλερτ». Τι λένε οι δικοί τους άνθρωποι για αυτό; «Πράγματι, μεταξύ τους έχει αναπτυχθεί μια ζεστή φιλική σχέση και μοιάζουν να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι παραπάνω από αυτό, όπως γράφτηκε και ακούγεται έντονα το τελευταίο διάστημα!».

Και συνεχίζουν: «Η Μιμή εξακολουθεί να είναι μόνη της και να έχει ρίξει το βάρος της στις σπουδές της κόρης της Μαριτίνας και στην προετοιμασίατων γυρισμάτων για τη μίνι σειρά που ετοιμάζει για την αγγλική τηλεόραση βασισμένη στο δυνατό έργο της “Σμύρνη μου αγαπημένη”, η οποία είναι μια διεθνής φιλόδοξη υπερπαραγωγή με τη συμμετοχή κορυφαίων ηθοποιών, όπως η Βανέσα Ρεντγρέιβ, η Ολυμπία Δουκάκη κ.ά».

Οι ίδιες πηγές μάς ενημέρωσαν πως όταν η Μιμή Ντενίση έμαθε για τα δημοσιεύματα που τη θέλουν ζευγάρι με τον Γιάννη Κεντ, ρώτησε τι ακριβώς έχει γραφτεί κι όταν της είπαν ότι τονίστηκε πως η σχέση τους μοιάζει με μια τρυφερή φιλία που μπορεί να εξελιχτεί σε ένα μεγάλο έρωτα, διασκέδασε τις φήμες λέγοντας: «Καλά, μέχρι να εξελιχτεί σε τέτοιο, βλέπουμε! Μήπως έχουν μαντικές ικανότητες;».

Τα ραντεβού τους, σύμφωνα με τη Realnews, θα συνεχιστούν, μιας και μελετούν προσεκτικά δύο διαφορετικά project: το «Σμύρνη μου αγαπημένη 2» που ήδη γράφει η πολυσχιδής Ντενίση, αλλά και ένα έργο, που επίσης προχωρά η ίδια, πάνω στη ζωή και στο έργο της Μαρίας Κάλλας.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου