Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Το κόλπο μιας γυναίκας για τα μυρμήγκια που λάτρεψε το Twitter

«Οκ το σπίτι μου θα μοιάζει με παιδική χαρά νηπιαγωγείου»

Έναν έξυπνο και όπως φαίνεται αποτελεσματικό τρόπο για την καταπολέμηση των μυρμηγκιών εφάρμοσε μια γυναίκα από τις ΗΠΑ, η οποία μοιράστηκε το μυστικό της στο Twitter.

H λύση στο πρόβλημα ακούει στη λέξη κιμωλία, σύμφωνα με την Κριστίν Φοξ, η οποία όπως χαρακτηριστικά έγραψε «τα μυρμήγκια μισούν την κιμωλία».

Αυτό που προτείνει λοιπόν η Κριστίν είναι: «Σχεδιάστε έναν κύκλο γύρω από το ποτήρι σας ή σχεδιάστε το περίγραμμα των σουβέρ με κιμωλία, δεν πρόκειται να περάσουν τη γραμμή».

Οι συμβουλές της έγιναν αποδεκτές με ενθουσιασμό στο Τwitter, με τις αναρτήσεις της να μετρούν χιλιάδες αναδημοσιεύσεις.

«Είναι ιδιοφυές», σημείωσε κάποιος για να προσθέσει: «Ως επιπρόσθετο μπόνους, θα μπορούσε κάποιος να κρατήσει τα παιδιά απασχολημένα ως δύναμη ελέγχου παρασίτων».

«Αλήθεια; Γιατί έχω ένα κουτί με χρωματιστές κιμωλίες στο ντουλάπι μου», ανέφερε κάποιος άλλος.

«Μπορούμε επίσης να σχεδιάσουμε κύκλους γύρω από τα πόδια του τραπεζιού και των καρεκλών ώστε να τα κρατήσουμε κάτω», έγραψε άλλος.

«Οκ το σπίτι μου θα μοιάζει με παιδική χαρά νηπιαγωγείου», είπε κάποιος.

Κάποιοι χρήστες, μάλιστα, κατέθεσαν και τις δικές τους λύσεις/προτάσεις για αντιμετώπιση των μυρμηγκιών.

«Σε ένα μπουκάλι με νερό προσθέστε σταγόνες από λάδι μέντας και ψεκάστε. Θα εξαφανιστούν. Δεν τα σκοτώνει, αλλά τα κρατάει μακριά».

«Και το μοσχοκάρυδο επίσης. Τα κρατά μακριά από την κουζίνα μου», σημείωσε κάποιος άλλος.

«Δεν είναι μόνο η κιμωλία, δοκιμάστε με τον δείκτη σας να σχεδιάσετε μια αόρατη γραμμή και θα είναι το ίδιο αποτελεσματικό και περισσότερο διασκεδαστικό να τα βλέπετε να μη μπορούν να περάσουν την αόρατη γραμμή», έγραψε ένας άλλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου