Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Τζέσυ Παπουτσή: Κατέρρευσαν μπροστά στην κάμερα οι συνάδελφοί της! (βιντεο)

Από την Κυριακή η Τζέσυ Παπουτσή βρίσκεται στην γειτονιά των αγγέλων… 

Η ταλαντούχα ηθοποιός, η οποία αγαπήθηκε πάρα πολύ από το τηλεοπτικό κοινό, πέθανε στα 62 της χρόνια, μετά από 62 μέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο. Οι δικοί της άνθρωποι, ο σύζυγός της ηθοποιός Γιάννης Μάνιος, ο γιος της Γιώργος, οι συνάδελφοί της, οι φίλοι της αλλά και ο κόσμος που την αγάπησε της είπαν το μεσημέρι της Τρίτης το τελευταίο αντίο στο 3ο νεκροταφείο της Νίκαιας.

Η κάμερα της εκπομπής Tatiana Live βρέθηκε στο Κοιμητήριο της Νίκαιας, όπου συνάδερφοι της ηθοποιού, με μεγάλη δυσκολία μπόρεσαν να πουν δυο κουβέντες για την δική τους Τζέσυ. Κάποιοι δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τη συγκίνησή τους και δάκρυσαν στην κάμερα της εκπομπής.

Μιχάλης Μητρούσης: Η Τζεσούλα είναι ένα κομμάτι από τη ζωή μου και μου λείπει πάρα πολύ και την αγαπώ! Δεν μπορώ να πω τίποτε άλλο, συγγνώμη…

Αλέξανδρος Παρθένης: Για μένα η Τζέσυ δεν είναι μόνο μια ηθοποιός και μια συνάδελφος… με ξέρει πριν γεννηθώ. Αυτό το γέλιο δεν θα το ξανακούσω…

Σπύρος Μπιμπίλας: Ήταν σαν μάνα όλων των ηθοποιών. Δεν νομίζω ότι υπάρχει τέτοιο άτομο άλλο στο ελληνικό θέατρο.

Κορίνα Δαμουλιάνου: Δεν ξέρω από που να ξεκινήσω. Πρέπει να δείτε πώς αντιμετώπισε ο κόσμος μέσα στην εκκλησία τη Τζέσυ. Θα θυμάμαι το ήθος της και είμαι πάρα πολύ τυχερή που όταν ξεκίνησα σε μικρή ηλικία την τηλεόραση γνώρισα έναν τέτοιο άνθρωπο, που με έκανε να αγαπήσω την τηλεόραση και το θέατρο.

Δες το βίντεο:πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου