Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (4/7)

Σήμερα αυξάνεται ο κίνδυνος έλλειψης ενός πολύ σημαντικού σημείου επικοινωνίας με την οικογένεια.

ΚΡΙΟΣ

Θα υπογράψεις μία συμφωνία που εδώ και πολύ καιρό περίμενες να γίνει. Η χαρά σου δεν περιγράφεται. Η συμφωνία αυτή θα εκτοξεύσει την καριέρα σου και σε βάθος χρόνο θα σου προσφέρει καλύτερες οικονομικές απολαβές. Θα έχεις την ευκαιρία να γιορτάσεις αυτήν την επιτυχία με άτομα από το φιλικό σου περιβάλλον. Από το πλευρό σου δεν θα λείπει ο αγαπημένος σου. Σήμερα είναι η δική σου μέρα και θα το σεβαστεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην επικρίνεις τους συνεργάτες σου χωρίς λόγο, δεν θα σου βγει σε καλό. Τα οικονομικά σου δεν σου επιτρέπουν να κάνεις άσκοπες αγορές, για αυτό φρόντισε να μην χαλάσεις τον προϋπολογισμό σου. Να είσαι συγκρατημένη στις συζητήσεις που θα κάνεις με τον αγαπημένο σου, δεν υπάρχει λόγος για εντάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η θετική επιρροή των συναδέλφων σου θα σε βοηθήσει να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια. Θα πετύχεις μία σημαντική συμφωνία για τα οικονομικά σου. Η δίαιτα που αποφάσισες να ξεκινήσεις θα έχει αποτέλεσμα μόνο αν την τηρήσεις. Μην βιαστείς όμως να αγοράσεις νέα ρούχα. Η ανταμοιβή που θα λάβεις από τον αγαπημένο σου για τη στήριξή σου είναι ανεκτίμητη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η απληστία σου για μεγαλύτερη επαγγελματική επιτυχία μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια. Να είσαι προσεκτική λοιπόν στις κινήσεις που θα κάνεις σήμερα στη δουλειά σου. Είναι σημαντικό για εσένα να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Κάνε κινήσεις πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές. Θα δεις ένα πελώριο χαμόγελο στο πρόσωπο του αγαπημένο σου και για αυτό ευθύνεσαι εσύ.

ΛΕΩΝ

Ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στα επαγγελματικά σου. Θα σου προτείνει να περάσετε χρόνο μαζί πίνοντας ένα καφέ, όμως για λόγους που μόνο εσύ ξέρεις δεν μπορείς να δεχθείς την πρότασή του. Οι υποχρεώσεις σου σε πιέζουν και εσύ δεν είσαι πια σε θέση να ανταπεξέλθεις σε όλα τα έξοδα. Η ζεστασιά και η κατανόηση του αγαπημένου σου θα σε βοηθήσουν πολύ και θα σου φτιάξουν τη διάθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην μπεις στη διαδικασία να ξεκινήσεις διάλογο με τους συνεργάτες σου. Θα περάσει η ώρα και θα αγχωθείς για τις υποχρεώσεις σου. Απέφυγε τους καβγάδες, είναι σπατάλη ενέργειας που δεν μπορείς να διαθέσεις τώρα. Τα οικονομικά σου μπορεί να μην είναι στην καλύτερη τους κατάσταση όμως σίγουρα σου επιτρέπουν να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου. Ο αγαπημένος σου θα ενθουσιαστεί με την αλλαγή που αποφάσισες να κάνεις στα μαλλιά σου.

ΖΥΓΟΣ

Η στασιμότητα των σχεδίων σε έχει ενοχλήσει και αγχώσει πάρα πολύ. Μην αφήσεις κανέναν να μπει εμπόδιο στην πρόοδό σου. Μην πανικοβληθείς με τις υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις. Ξεπλήρωσε τα χρέη σου και θα σου φύγει μεγάλο άγχος. Μην περιμένεις τον αγαπημένο σου να σου ζητήσει βοήθεια σε κάτι που τον απασχολεί. Να του την προσφέρεις από μόνη σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σχέση σου με τους συνεργάτες σου έχει περάσει από 40 κύματα και τώρα θα αρχίσει να καλυτερεύει. Θα αυξήσεις σημαντικά τις «μετοχές» στη δουλειά, γεγονός που θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο λάθους στα οικονομικά σου. Φρόντισε να κάνεις τις σωστές κινήσεις. Ο αγαπημένος σου σού επιφυλάσσει μία έκπληξη…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή η μέρα θα είναι γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις. Το πρωί θα μάθεις ότι ο σύντροφός σου θα επιστρέψει από το επαγγελματικό ταξίδι πολύ νωρίτερα από ό, τι είχε αρχικά προβλεφθεί. Στη δουλειά σου θα έχεις εξαιρετικές κριτικές για το έργο σου, ενώ θα λάβεις κάποια χρήματα που δεν περίμενες…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ημέρα γεμάτη ευχάριστα συναισθήματα. Θα λάβεις έναν σημαντικό έπαινο από τους συνεργάτες σου και θα αισθανθείς επιτέλους αυτοπεποίθηση για το έργο σου. Ευχάριστα νέα θα λάβεις και για ένα οικονομικό ζήτημα το οποίο θα διευθετηθεί. Το αγαπημένο σου χόμπι, τα ψώνια, άστο για μερικές ημέρες και επικεντρώσου σε πιο ουσιώδη ζητήματα. Θα έχεις την ευκαιρία να λύσεις μία διαφωνία με τον σύντροφό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επαγγελματική επιτυχία είναι σημαντική για εσένα και θέλεις πραγματικά να πετύχεις τους στόχους σου. Η καλή οικονομική διαχείριση του παρελθόντος θα σε βοηθήσει να πας τις διακοπές που επιθυμείς. Ο αγαπημένος σου είναι στο πλευρό σου. Θα έχετε την ευκαιρία να λύσετε προβλήματα του παρελθόντος.

ΙΧΘΕΙΣ

Δύσκολη η σημερινή ημέρα για εσένα. Ένας καλός συνεργάτης σου θα αποδειχθεί ότι σε χρησιμοποιούσε για να προωθήσει τη δουλειά του. Άσε πίσω την ατυχία και προχώρα μπροστά. Τα οικονομικά σου δεν σου επιτρέπουν να κάνεις λάθος διαχείριση, για αυτό να είσαι προσεκτική. Τέλος, ευχάριστα τα να στα αισθηματικά σου. Ευνοούνται οι αλλαγές είτε σε σχέση, είτε είσαι single!

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου