Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

Σοκάρει Έλληνας τραγουδιστής: «Μέσα σε ένα λεπτό είδα το πατρικό μου σπίτι να πέφτει» (φωτο)

Με νωπές ακόμα τις κακές μνήμες από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι κατά την οποία έχασαν τη ζωή τους με τον πλέον φρικτό τρόπο συνάνθρωποί μας, αυτόματα έρχονται στο μυαλό όλων μας οι πιο δύσκολες στιγμές που περάσαμε.

 Και το ίδιο συνέβη σε γνωστό τραγουδιστή ο οποίος σε αποκλειστική συνέντευξή του στο gossip-tv.gr μιλάει για τον εφιάλτη που έζησε ο ίδιος πριν από χρόνια...

Ο λόγος για τον Δημήτρη Γιώτη, τον γνωστό λαϊκό τραγουδιστή ο οποίος εκτός από το ταλέντο του, διαθέτει και μία σπάνια ευγένεια η οποία σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή που τον συναντάς. Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη πρόσφατα στο Μάτι και ο τραγουδιστής συγκλονισμένος έχει, όπως και όλοι μας ένα μεγάλο "γιατί" στο νου του.

 Του έρχονται στο μυαλό και οι δικές του δύσκολες στιγμές. Αυτές που βίωσε πριν από πολλά χρόνια χάνοντας το σπίτι του. Ήταν ο σεισμός του '99 που επίσης στοίχισε τη ζωή σε πολλούς συνανθρώπους μας. Οι εικόνες που επανέρχονται στη μνήμη του είναι το ίδιο βασανιστικές με τότε. «'Εχω γεννηθεί και μεγαλώσει στο Μενίδι και στον τρομερό σεισμό του '99 είδα μαζί με την οικογένειά μου το σπίτι μας το πατρικό να πέφτει σαν χάρτινος πύργος» λέει ο ίδιος και συνεχίζει: «Δεν πιστεύαμε καν πώς είχαμε σωθεί. Προφανώς ήταν θαύμα που ζούσαμε.

Για δύο ολόκληρους μήνες μετά τον σεισμό ζούσαμε αναγκαστικά σε σκηνές. Ακόμα και τότε όμως δεν έχασα την αισιοδοξία μου. Άλλωστε, πώς αλλιώς να σκέφτομαι όταν βλέπω γύρω μου ανθρώπους να χάνονται και εγώ ήμουν ο τυχερός που είχα χάσει μόνο το σπίτι μου; Τότε, στον μεγάλο σεισμό είχαν χαθεί 140 συνάνθρωποί μας. Είχαμε σοκαριστεί. Δεν μπορούσαμε να διαχειριστούμε τόσες απώλειες. Συν τοις άλλοις, είχε γκρεμιστεί και το μισό κτίριο της εταιρίας μας. Το σοκ ήταν μεγάλο αλλά καταφέραμε να ορθοποδήσουμε. Δεν καταφέραμε όμως ποτέ ως οικογένεια να ξεχάσουμε την απώλεια τόσων ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους.»


πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου