Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018

Αγνώριστη η Άννα Παντζέλη - Δείτε πώς είναι σήμερα!

Η Άννα Παντζέλη έχει παίξει σε πολλές πετυχημένες σειρές αλλά τα τελευταία χρόνια απέχει από τη μικρή οθόνη.  


Συνεχίζει να κάνει όλα αυτά τα χρόνια θέατρο παίζοντας σε σπουδαίες παραστάσεις. Η ηθοποιός άλλαξε αρκετά εξωτερικά καθώς δεν έχει πλέον τα μαλλιά της με αφέλειες και καρέ όπως την είχαμε συνηθίσει αλλά μακριά και σγουρά με χωρίστρα στη μέση ενώ έχει και πάρει κάποια κιλά που την κάνει πιο σέξι.

 «Τα τελευταία χρόνια εδώ στην Ελλάδα ακούμε συνεχώς για αριθμούς, πρόσημα, ανόδους και καθόδους δεικτών, πάντα οικονομικών, και μας έχει  γίνει πια καθημερινότητα να ψάχνουμε  το χρήμα στην τσέπη μας…που πήγε, πόσο θα μείνει, πώς να έχουμε κάτι παραπάνω…

 Η κρίση  μας έχει αλλοτριώσει και έχουμε χάσει κάθε επαφή με τους  ανθρώπους μας, συγγενείς, φίλους… τρέχουμε να προλάβουμε τον «επιούσιον άρτον»  και ξεχάσαμε  την ψυχή μας.

Η οικογένεια, η φιλία, ο έρωτας αρχίζουν και θαμπώνουν…  δεν κυριαρχούν, απλά υπάρχουν σαν τα ταμπελάκια  στις ταβέρνες… «στο βάθος κήπος». Ένα μήνυμα, ένα mail, ή ένα αυτοκόλλητο στο ίντερνετ μας αρκεί για να δείξουμε την αγάπη ή το θυμό μας.

Τα έβγαλα λοιπόν όλα αυτά, που καλώς υπάρχουν αλλά να είναι σε δεύτερο πλάνο στο έργο της ζωής μας, και μπροστά θέλω να ξαναδώ   την ζωή… αυτή που κουβαλάμε από τα παιδικά μας χρόνια, αυτή που μας βασανίζει καθημερινά  αλλά κι αυτή που τελικά θα μας λυτρώσει  αν προτάξουμε στους δικούς μας την ψυχή μας, γυμνή, καθαρή και βαθειά», είχε δηλώσει αναφερόμενη σε θεατρική της παράσταση.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr την απαθανάτισε στην παρουσίαση του προγράμματος του «Ρυθμού Stage» και ήταν αρκετά διαφορετική εξωτερικά.
Φωτό: NDP

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου