Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (30/11)

O μήνας μας αποχαιρετά μια αίσθηση αμφιβολίας.

ΚΡΙΟΣ

Αρχίζει μία καινούργια περίοδος για εσένα στη δουλειά και οι επαγγελματικές ευκαιρίες θα διαδέχονται η μία την άλλη. Θα μπορέσεις να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου και σε οικονομικό επίπεδο. Στην προσωπική σου ζωή θα δεις αλλαγές. Με αισιοδοξία και καλή διάθεση θα περάσεις πολύ όμορφα με τον αγαπημένο σου. Εάν δεν είσαι σε σχέση, με σύμμαχο την Αφροδίτη θα αλλάξουν πολλά στα αισθηματικά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα επαγγελματικά σου έχουν μπει σε μία καλή πορεία και είναι σημαντικό να μην αλλάξεις τίποτα από όσα κάνεις. Μην επαναπαύεσαι, συνέχισε την καλή προσπάθεια που καταβάλλει και θα δεις τα οικονομικά σου να βελτιώνονται. Μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές. Οι μικροδιαφωνίες με τον αγαπημένο σου δεν σε απασχολούν, θα περάσουν εύκολα. Εάν δεν είσαι σχέση, σύντομα θα κάνεις τη γνωριμία που επιθυμείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις στα επαγγελματικά σου, είναι σημαντικό να κινηθείς προσεκτικά. Καιρός να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις του παρελθόντος που σε ταλαιπωρούν. Έχεις όλη την καλή διάθεση που χρειάζεται για να βελτιώσεις τις συνθήκες που επικρατούν στη σχέση σου. Μην παρασυρθείς από σχόλια των φίλων σου, προχώρα τη ζωή σου και κάνε μία νέα γνωριμία. Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί τις γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νέοι ορίζοντες θα ανοιχτούν στα επαγγελματικά σου και είσαι έτοιμη να κάνεις μια νέα αρχή που θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις την καριέρα σου. Τα οικονομικά σου δεν σε ικανοποιούν απόλυτα, ωστόσο η ισορροπία που έχει επέλθει σου δίνει ελπίδα για το μέλλον. Εάν είσαι σε σχέση θα περάσεις μία υπέροχη βραδιά με τον αγαπημένο σου, αρκεί να αφεθείς ελεύθερη και να εκφράσεις τα συναισθήματά σου.

ΛΕΩΝ

Τα επαγγελματικά σου προχωρούν πολύ θετικά και θα έρθουν ευκαιρίες που δεν τις φανταζόσουν. Εκμεταλλεύσου την εύνοια των πλανητών για να κερδίσεις περισσότερα και στον οικονομικό τομέα. Μην κάνεις σπατάλες. Καιρός να ανανεώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση. Μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις για τη σχέση σου. Φρόντισε να μην έρθεις σε αντιπαράθεση με τον σύντροφό σου. Εσύ που δεν είσαι σε σχέση, σύντομα θα κάνεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά και αυτό σε ενθουσιάζει. Μην παρασυρθείς και πάρεις βιαστικές αποφάσεις που μετά θα μετανιώσεις. Τα οικονομικά σου δεν σε ικανοποιούν, φρόντισε να κάνεις τις αλλαγές που χρειάζονται για να ισορροπήσεις την κατάσταση. Ιδανική ημέρα για να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να λύσετε προβλήματα που σε έχουν απασχολήσει πολύ. Εσύ που δεν είσαι σε σχέση, μην απογοητεύεσαι, σύντομα θα κάνεις μια γνωριμία που επιθυμείς.

ΖΥΓΟΣ

Ζεις σε ένα μόνιμο άγχος για τα επαγγελματικά σου και δεν ξέρεις που θα σε οδηγήσουν οι επιλογές που έχεις κάνει. Μείνει προσηλωμένη στον στόχο σου, μόνο έτσι έχεις σίγουρη την επιτυχία. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Μην δημιουργήσεις νέα χρέη, πριν «κλείσεις» παλαιότερα. Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά είτε είσαι σε μία σχέση, είτε όχι. Θα πάρεις αποφάσεις για την προσωπική σου ζωή που θα σε κάνουν πολύ χαρούμενη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα επαγγελματικά σου σε προβληματίζουν, ωστόσο έχεις βρεις τον τρόπο να προχωρήσεις τα σχέδιά σου και τα καταφέρνεις μια χαρά. Έχεις ωστόσο κάποια οικονομικά προβλήματα που σε απασχολούν. Ιδανική η σημερινή ημέρα για να κάνεις συζητήσεις προκειμένου να αυξήσεις τα έσοδά σου. Στην προσωπική σου ζωή τώρα πια βλέπεις πιο καθαρά τα πράγματα και σύντομα θα έρθει μία νέα γνωριμία που θα αλλάξει πολλά…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα κάνεις κάποιες πολύ σημαντικές συζητήσεις σήμερα για το επαγγελματικό σου μέλλον και σύντομα θα δεις την καριέρα σου να αλλάζει επίπεδο. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλό σημείο, για αυτό μην παρασύρεσαι σε περιττές αγορές που θα καταστρέψουν τον προϋπολογισμό σου. Ο Άρης θα σε βοηθήσει να αλλάξεις εντελώς την προσωπική σου ζωή και να ζήσεις νέες συναρπαστικές εμπειρίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα επαγγελματικά σου σχέδια έχουν μπει σε μία σειρά και προχωρούν πολύ καλά. Ωστόσο πρέπει να είσαι προσεκτική στις κινήσεις σου και να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις που θα καταστρέψουν την πορεία σου. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να βελτιώνονται και έχεις καταφέρει να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα σε έξοδα και έσοδα. Εάν κάτι λείπει από την προσωπική σου ζωή, σύντομα θα το βρεις και θα επανέλθει το χαμόγελο στα χείλη σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα πάρεις κάποιες πολύ σημαντικές αποφάσεις για την επαγγελματική σου πορεία, γεγονός που θα σου δώσει μεγάλη χαρά. Μην αφήσεις τον χρόνο να περάσει χωρίς να δώσεις περισσότερη σημασία στα οικονομικά σου. Οδεύεις πάντως προς τη σωστή κατεύθυνση. Μην κάνεις ανοίγματα που ενέχουν ρίσκο. Τα αισθηματικά σου σε προβληματίζουν. Μείωσε τον εκνευρισμό σου και σύντομα θα δεις αλλαγές…

ΙΧΘΕΙΣ

Τα επαγγελματικά σου σχέδια προχωρούν βάσει πλάνου και είσαι πολύ ευχαριστημένη από τις εξελίξεις. Στο ίδιο μοτίβο και τα οικονομικά σου, μπορείς ωστόσο να τα αυξήσεις. Εάν είσαι σε σχέση, θα έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις με τον αγαπημένο σου για το μέλλον σας. Εάν είσαι single καιρός να κάνεις μια νέα γνωριμία που θα σου αλλάξει τη ζωή.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου