Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Αυτός είναι ο λόγος, που δεν πρέπει να πειράζουμε τα σπυράκια!

Όλοι γνωρίζουμε ότι δεν πρέπει να πειράζουμε τα σπυράκια.

 Γνωρίζετε όμως το γιατί;

Όταν πειράζουμε ένα σπυράκι που δεν είναι έτοιμο να “σκάσει”, τότε προκαλούμε, χωρίς να το γνωρίζουμε, εφελκιδοποίηση (αποξηραμένες κρούστες), ουλές, και, ενδεχομένως, μια λοίμωξη του δέρματος.

Αν πρέπει οπωσδήποτε να το αγγίξετε, υπάρχει ένας τρόπος για να το κάνετε.

Ξεκινήστε με καθαρό δέρμα και καθαρά χέρια. Βάλτε τα δάχτυλά σας και στις δύο πλευρές του σπυριού και σπρώξτε με την ίδια πίεση – αλλά να είστε προσεκτικοί!

Επανατοποθετήστε τα δάχτυλα προς τις άλλες πλευρές και προσπαθήστε ξανά, ωθώντας κάτω από το σπυράκι.

 Αν πονάει και δεν βγαίνει εύκολα, δεν είναι έτοιμο.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου